Stockmann ja Pelastakaa Lapset tukevat kotimaan lapsia tänäkin jouluna  

Stockmann jatkaa pitkäaikaista yhteistyötään Pelastakaa Lapset ry:n kanssa toteuttamalla joulun hyväntekeväisyyskampanjan kotimaan lasten ja nuorten hyväksi. Keräyskampanja on juuri käynnistynyt Stockmannin tavarataloissa ja stockmann.comissa, ja se jatkuu 31.12.2022 saakka. Keräykseen osallistumalla Stockmannin asiakkaat voivat tukea kotimaan vähävaraisia ja syrjäytymisvaarassa olevia lapsia.

Suomessa on yli 110 000 vähävaraista lapsiperhettä. Tänä jouluna heidän tilanteensa on erityisen vaikea. Koronan takia monet perheet ovat kohdanneet lomautuksia ja työttömyyttä, ja nyt hintojen nousu ajaa heitä entistä syvempään ahdinkoon. Lasten ja nuorten eriarvoistumisen ja syrjäytymisen riski on kasvanut.

”Pelastakaa Lapset ry tekee erittäin tärkeätä työtä lasten ja nuorten hyväksi. Olemme iloisia, että saamme olla jälleen mukana toteuttamassa tätä hyväntekeväisyyskampanjaa. Avun tarve on suuri ja uskomme, että myös asiakkaamme haluavat osoittaa tukensa Stockmann-tavarataloissa ja verkkokaupassa. Yhdessä voimme tehdä enemmän hyvää”, sanoo Maija Ikävalko, Stockmannin vastuullisuuspäällikkö.

Stockmannin hyväntekeväisyyskampanja on käynnissä 1.11.-31.12.2022. Stockmannin asiakkaat voivat tehdä lahjoituksen Stockmannin tavarataloissa kassojen yhteydessä saatavilla olevilla 10 €, 20 € ja 50 € lahjakorteilla. Stockmann.com verkkokaupassa on saatavilla 10 € arvoisia lahjakortteja.

”On todella hienoa jatkaa onnistunutta ja pitkäaikaista yhteistyötä Stockmannin kanssa. Syrjäytymis- ja köyhyysriski koskettaa jatkossa yhä useampaa lasta Suomessa kiristyneen taloustilanteen vuoksi ja tuelle onkin nyt entistä suurempi tarve. Kiitos Stockmann ja mukaan lähtevät asiakkaat. Lahjoituksenne voi muuttaa lapsen tulevaisuuden suunnan!”, kiittää Johanna Mäkelä, Pelastakaa Lapset ry:n yritysyhteistyön tiiminvetäjä.