Oriflame yhteistyökumppaniksi Anna lahjaksi tulevaisuus 2023 -joulukeräykseen 

Oriflame on jo kymmeniä vuosia järjestänyt joulun aikana joulukampanjan, jossa osa tuotosta lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen. Tänä vuonna Oriflame osallistuu Pelastakaa Lasten joulukeräykseen, joka tukee kotimaan vähävaraisia lapsiperheitä ja syrjäytymisvaarassa olevia lapsia. 

Oriflame tukee Pelastakaa Lasten vuoden 2023 joulukeräystä tuotemyynnistä kertyvin varoin. Valikoitujen tuotteiden myynnistä lahjoitetaan 1 € per tuote Pelastakaa Lasten Anna lahjaksi tulevaisuus -joulukeräykseen. Kampanjatuotteita voi ostaa välillä 25.10.2023-19.12.2023 Oriflamen verkkokaupasta sekä Oriflamen Brand Partnereiden kautta. 

Joulu on aikaa läsnäololle ja kiitollisuudelle. Oriflame on sen perustamisesta 1967 lähtien ollut unelmien toteuttamisen intohimoinen tukija. Vaikka se on osa liiketoiminnan filosofiaa, ajatus ulottuu myös liiketoiminnan ulkopuolelle osaksi hyvätekeväisyystyötä.  

Haluamme olla mukana tukemassa lasten ja nuorten unelmia ja tulevaisuutta.

”Vuoden joulukampanjan teema – Anna lahjaksi tulevaisuus – on täysin linjassa Oriflamen arvojen kanssa ja haluamme olla mukana tukemassa lasten ja nuorten unelmia ja tulevaisuutta. Olemme todella ylpeitä tästä yhteistyöstä”, toteaa Henrik Grannas, Oriflame Suomen toimitusjohtaja. 

”Joulukampanjan avulla Oriflame haluaa tukea ja auttaa yhteiskunnan haavoittuvimpia jäseniä – lapsia ja nuoria. Tukemalla vuoden joulukeräystä voimme konkreettisesti auttaa kotimaan vähävaraisia lapsiperheitä ja syrjäytymisvaarassa olevia lapsia.”

”Olemme kiitollisia tästä yhteistyöstä Oriflame- brändin kanssa. Tuotemyyntiyhteistyö on hyvä tapa yritykselle kantaa sosiaalista vastuuta sekä samalla tarjota mahdollisuus omille asiakkaille olla mukana tekemässä hyvää. Yhteistyöllä voimme parhaiten vaikuttaa ja saada muutoksia aikaan”, kertoo Pelastakaa Lasten yritysvarainhankinnasta tiiiminvetäjä Johanna Mäkelä.  

Oriflame Cosmetics on yksi suoramyyntialan johtavista kosmetiikkayrityksistä. Se on perustettu Ruotsissa 1967. Tänä päivänä Oriflame toimii yli 60 maassa. Oriflame tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita kosmetiikka- ja hyvinvointituotteita. www.oriflame.com