Onnellisuus kuuluu kaikille

Sokos Hotels täyttää tänä vuonna 50 vuotta. Juhlavuotensa kunniaksi kansainvälisenä Onnellisuuden päivänä 20.3. ja osana koko vuoden kestävää yhteistyötä Sokos Hotels lahjoittaa 50 hotelliyötä pienituloisille perheille ympäri Suomen Pelastakaa Lasten kautta. 

YK:n lanseeraamaa kansainvälistä Onnellisuuden päivää on vietetty vuodesta 2013 lähtien ja Sokos Hotelleissakin jo vuodesta 2018. Päivän perimmäisenä tarkoituksena on nostaa tietoisuuteen onnellisuuden ja hyvinvoinnin tärkeys tavoitekeskeisissä nyky-yhteiskunnissa. Näinä epävarmuuden ja kriisien aikoina onnellisuutta ja iloa kaivataan entistäkin enemmän ja Sokos Hotels halusikin näin juhlavuonnaan juhlistaa Onnellisuuden päivää onnellistamalla asiakkaitaan sekä apua tarvitsevia.   

Pelastakaa Lapset ry tekee tärkeää työtä onnellisemman tulevaisuuden rakentamiseksi ja omalta osaltamme haluamme auttaa siinä tehtävässä.

”Pelastakaa Lapset ry tekee tärkeää työtä onnellisemman tulevaisuuden rakentamiseksi ja omalta osaltamme haluamme auttaa siinä tehtävässä. Pelkästään ajatus siitä, että toivottavasti onnellistamme toiminnan piirissä olevia perheitä entistä laajemmin, antaa myös meille merkitystä työhömme,” toteaa Matkailukaupan konsepti- ja kehitysjohtaja Jaana Matikainen. 

Yhteistyö jatkuu ja näkyy pitkin juhlavuotta ja sillä tuetaan Pelastakaa Lasten kotimaan ohjelmia. 

”Lämmin kiitos merkityksellisestä yhteistyöstä! On todella hienoa, että voimme yhdessä Sokos Hotelsien kanssa kampanjan avulla nostaa esiin onnellisuuden merkitystä ja jakaa sitä eteenpäin tukea tarvitseville tänä vuonna pitkin juhlavuotta”, kiittelee yritysyhteistyön tiiminvetäjä Johanna Mäkelä Pelastakaa Lapsilta. 

Hyvää onnellisuuden päivää! 

Sokos Hotels – 50 vuotta onnellistamista  

 

Sokos Hotels lähes 50 hotellista koostuva suomalainen hotelliketju. Ketjun neljä eri hotellityyppiä tarjoavat yksilöllisen hotellikokemuksen jokaiselle. Original-hotellit tunnetaan sydämellisestä palvelustaan ja keskeisistä sijainneistaan, Break-hotellit tarjoavat rentouttavaa irtiottoa arjesta ja uniikkien Solo-hotellien korkea laatu näkyy niin palvelussa kuin hotellien puitteissakin. Uudessa Heymo-hotellityypissä maksat vain siitä, mitä kulloinkin tarvitset. Ensimmäinen Heymo by Sokos Hotels hotelli avattiin Espoon Keilaniemeen keväällä 2022.  

Sokos Hotels on valittu Suomen vastuullisimmaksi, arvostetuimmaksi ja luotetuimmaksi hotelliketjuksi useana vuotena peräkkäin. Sokos Hotels palkittiin 2022 ja 2023 myös Brand of the Year tunnustuksella ja parhaana asiakaskokemuksen johtajana. Ketjun hotelleja on Suomessa ja Virossa. Kaikilla Sokos Hotelleilla on Green Key -ympäristötunnus. www.sokoshotels.fi   


Kiinnostaako yritysyhteistyö? 

Ota yhteyttä! 

johanna.makela@pelastakaalapset.fi