Lapsi leikki hiekkalaatikolla autoilla

Kirje lapselle – “Hei ihana!”

Hei ihana! Halusin kirjoittaa sulle kirjeen ja kertoa, kuinka onnellinen olen siitä, että just sinä olet tullut osaksi meidän elämää. 

Tavattiin ekaa kertaa jo monta vuotta sitten. Muistan vieläkin, kun tulit ensimmäistä kertaa käymään meillä sun perheen kanssa ja olit maailman onnellisin kun tapasit meidän koiran. Ja minä olin maailman onnellisin kun tapasin sinut. Yhdessä sitten tutusteltiin ja siitä alkoi meidän yhteinen tukisuhde. Ekalla kerralla olit meillä yksin pari tuntia, sitten yhden yön, kaksi yötä ja jossain vaiheessa saatoit lomalla olla meillä koko viikonkin. 

Eniten ollaan puuhailtu ihan tavallisia juttuja;  leikitty, leivottu, piirrelty, askarreltu, saunottu, käyty leikkipuitossa, uimassa, luistelemassa jne. Muistatko kun kerran mentiin junalla mun mummolaan! Se oli niin hauska reissu ja tykkäsit tosi paljon leikkiä junan leikkivaunussa. 

Sun kanssa parasta on pelata unoa, leikkiä legoilla, käydä lenkillä, lukea kirjoja ja saunoa.

Kysyn joka ilta ennen nukkumaan menoa mikä oli sun päivässä mukavinta ja usein sä vastaat että saunominen tai leikkiminen. Sitten sä kysyt multa, että mikä mun päivässä oli mukavinta ja aina mä vastaan että se kun sain olla sun kanssa. 

Sä ja sun koko perhe on tullut tosi tärkeiksi mulle ja meidän koko perheelle. Tiedän, että sä usein kysyt omassa kodissa, että milloin tulet taas meille. Ja meillä kotona kysellään ja odotetaan, että milloin sä taas tulet. 

Ja se on aina parasta, kun saadaan olla yhdessä.

Kiitos, että olet. 

Rakkaudella: Moona