Auta Jemenin
sodan pieniä uhreja

Auta lapsia selviytymään
Kertalahjoitus
Kuukausilahjoitus
Annetaan lapselle tukea järkyttävistä kokemuksista toipumiseen.
10
Aliravittu lapsi saa 150 annosta runsasenergistä pähkinätahnaa, jolla lapsi saadaan pelastettua ja toipuminen lähtee käyntiin.
33
Ammattitaitoinen hoitaja voi työskennellä kuukauden ajan lasten klinikalla.
130
Ripuliin sairastunut lapsi saa riittävästi hoitavaa juomaa, jolla estetään lapsen kuivuminen.
10
Lapsi voi syntyä turvallisesti klinikalla.
15
Aliravittu lapsi saa 150 annosta runsasenergistä pähkinätahnaa, jolla lapsi saadaan pelastettua ja toipuminen lähtee käyntiin
33
Lahjoituspäivä joka kuukauden päivä
Yhteystiedot
Kertalahjoitus
-

Paytrail

Maksa Paytrailin kautta turvallisesti joko kortilla tai verkkopankkitunnuksilla.

Täytä yhteystietosi ja saat meiltä sähköpostissa helpot ohjeet, joiden avulla voit ryhtyä kuukausilahjoittajaksi e-laskulla. Kiitos, että välität.

 

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

* Pakollinen kenttä

Kuukausilahjoitus (Lahjoituspäivä joka kuukauden -. päivä)
-

Jemen on maailman pahin paikka olla lapsi. Jemenin lapset ovat kohdanneet pommeja, sairauksia ja nälkää. Nyt heidän täytyy kohdata koronavirus. 

Kuvan 11-kuukauden ikäinen Nusair on vakavasti aliravittu. Nusair elää perheineen Hodeidan kaupungissa pahvista kyhätyssä hökkelissä, johon usein sataa sisään. Sodan takia perheen isä ei ole saanut palkkaa puoleentoista vuoteen ja perheellä on pulaa kaikesta.

Nusairin sairastuttua ripuliin hänen äitinsä joutui kantamaan lapsen halki pommitetun kaupungin Pelastakaa Lasten terveysasemalle. Lääkäri totesi Nusairin vakavasti aliravituksi ja hänen hoitonsa aloitettiin välittömästi.

Äärimmäisestä hädästä kärsiviä lapsia voidaan auttaa. Esimerkiksi 33 eurolla voidaan hankkia 150 runsasenergistä pähkinätahnapussia, joilla nälkiintynyt lapsi saadaan pelastettua ja toipuminen lähtee käyntiin.

Pelastakaa Lasten kautta apu menee perille ja tavoittaa heikoimmassa asemassa olevia lapsia tälläkin hetkellä. Tarvitsemme kuitenkin sinun apuasi. Yli kaksi miljoonaa alle viisivuotiasta lasta Jemenissä kärsii akuutista aliravitsemuksesta.  Taistelemme lasten puolesta, aikaa vastaan.

Tule mukaan taisteluun, sinä voit pelastaa lapsen hengen.

LAHJOITA JA AUTA NYT.

Keräyslupa: Poliisihallitus RA/2017/823, myönnetty 29.8.2017, voimassa 1.1.2018–31.12.2022 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Kerätyt varat käytetään Pelastakaa Lasten työhön Jemenissä.

Kuukausilahjoitukset käytetään Pelastakaa Lasten työhön maailmanlaajuisesti. Tietoa kuukausilahjoittamisesta.