Juhlistetaan onnellisuuden päivää tekemällä yhdessä hyvää

Kansainvälistä Onnellisuuden päivää vietetään maanantaina 20.3. Tänä vuonna päivän kunniaksi Sokos Hotellit aloittaa yhdessä Pelastakaa Lapset ry:n kanssa hyväntekeväisyyskampanjan, jonka aikana kaikkiin ketjun hotelleihin tehdyistä huonevarauksista ohjataan 1 euro varausta kohden tukemaan kotimaassa asuvia vähävaraisia ja syrjäytymisvaarassa olevia lapsia ja lapsiperheitä kohti onnellisempaa tulevaisuutta.

YK:n lanseeraamaa kansainvälistä Onnellisuuden päivää on vietetty vuodesta 2013 lähtien ja Sokos Hotelleissakin jo vuodesta 2018 erilaisin tempauksin. Päivän perimmäisenä tarkoituksena on nostaa tietoisuuteen onnellisuuden merkitystä suoritus- ja tavoitekeskeisessä nyky-yhteiskunnassa. Näinä epävarmuuden ja kriisien aikoina onnellisuutta ja iloa kaivataan entistäkin enemmän ja Sokos Hotels haluaakin tänä vuonna juhlistaa Onnellisuuden päivää onnellistamalla asiakkaitaan sekä apua tarvitsevia.

Sokos Hotellit lahjoittaa 20.-24.3.2023 välillä omien kanaviensa kautta tehdyistä huonevarauksista yhden euron varausta kohden Pelastakaa Lapset ry:lle, joka tukee lahjoituksella kotimaan vähävaraisia ja syrjäytymisvaarassa olevia lapsia ja lapsiperheitä kohti onnellisempaa tulevaisuutta. Kampanja tuo mahdollisuuden tehdä helposti hyvää apua tarvitseville sekä samalla tehdä hyvää itselle.

”Onnellistaminen ja vastuullisuus ovat olleet Sokos Hotellien kulmakiviä jo vuosia. Me Sokos Hotelleissa uskomme onnellisempaan huomiseen ja onnellistamisen voimaan – siihen että kanssaihmisten ilahduttaminen saa hyvän kiertämään. Siksi vieraidemme ilahduttamisen lisäksi etsimme jatkuvasti keinoja laajentaa onnellistamisen vaikutuskehää. Pelastakaa Lapset ry tekee tärkeää työtä onnellisemman tulevaisuuden rakentamiseksi ja omalta osaltamme haluamme auttaa siinä tehtävässä. Uskon, että tämä antaa myös meille ja vieraillemme onnellisuuden päivälle uuden merkityksellisyyden tason. Pidetään huolta toisistamme”, toivottaa Matkailukaupan konsepti- ja kehitysjohtaja Jaana Matikainen.

”Lämmin kiitos merkityksellisestä yhteistyöstä! On todella hienoa, että voimme yhdessä Sokos Hotellien kanssa kampanjan avulla nostaa esiin onnellisuuden merkitystä ja jakaa sitä eteenpäin tukea tarvitseville”, toteaa yritysyhteistyön tiiminvetäjä Johanna Mäkelä Pelastakaa Lapsilta.

Hyvää onnellisuuden päivää maailman onnellisimmalle kansalle!

Oletko kiinnostunut yhteistyömahdollisuuksista? Ota yhteyttä yritysyhteistyön tiiminvetäjään Johanna Mäkelään johanna.makela@pelastakaalapset.fi