Helsingin Mylly tukee kotimaan vähävaraisia ja syrjäytymisvaarassa olevia lapsia

Myllärin-tuotteita valmistava Helsingin Mylly tuki kesällä 2023 kotimaan lapsia lahjoittamalla 10 000 euroa Pelastakaa Lapset ry:n kotimaan työlle. Tämä merkittävä lahjoitus auttaa vähävaraisia perheitä selviytymään ja ennaltaehkäisee lasten syrjäytymistä. 

”Kannustamme kaikkia kyvykkäitä kantamaan kortensa kekoon lasten ja nuorten tulevaisuuden eteen!”

”Lasten ja nuorten hyvinvointi sekä hyvän elämän edellytykset ovat meille sydämen asia ja teemme sen minkä yrityksenä voimme näiden kaikista tärkeimpien asioiden edistämiseksi. Vaikka tiedostamme apumme olevan tippa meressä, uskomme sen vaikuttavan merkittävästi joidenkin kipeästi apua tarvitsevien lasten elämään ja se on meille merkityksellistä. Pelastakaa Lapset ry on ollut luotettava kumppani, jonka kanssa toimien tiedämme avun menevän perille asti. Kannustamme kaikkia kyvykkäitä kantamaan kortensa kekoon lasten ja nuorten tulevaisuuden eteen!”, sanoo Helsingin Myllyn toimitusjohtaja Niklas Kumlin. 

Pelastakaa Lapset jakaa lahjoituksen turvin muun muassa oppimateriaali- ja harrastetukea vähävaraisten perheiden lapsille ja nuorille, ja tarjoaa tukiperheitä, tukihenkilöitä ja sporttikummeja niiden perheiden lapsille, joissa perheen voimavarat ja tukiverkostot ovat heikot.  

”Kiitämme lämpimästi Helsingin Myllyä kotimaan lasten tukemisesta sekä pitkäaikaisesta yhteistyöstä järjestömme kanssa”, toteaa Pelastakaa Lapset ry:n yritysvarainhankinnan tiiminvetäjä Johanna Mäkelä. 

Helsingin Mylly on Suomen suurin luomuviljan ja gluteenittoman kauran jalostaja. Neljännessä polvessa pyörivä suomalainen perheyritys tunnetaan laadukkaista viljatuotteistaan ja vastuullisuudestaan. Yrityksen periaatteena on lahjoittaa tietty osa positiivisesta vuosituloksesta hyväntekeväisyyteen.


Lisätietoja:  
Johanna Mäkelä, Yritysvarainhankinnan tiiminvetäjä, Pelastakaa Lapset ry
puh. 040 5294 475,  johanna.makela@pelastakaalapset.fi 

Milla Rämö, viestintäpäällikkö, Helsingin Mylly
puh. 040 705 6506, milla.ramo@helsinginmylly.fi