Halpahallin edustajat ja Pelastakaa Lasten pääsihteeri Hanna-Markkula Kivisilta pitivät käsissään Halpahallin 50 000 euron lahjoituksen kylttiä

HalpaHalli ja tavarantoimittajat lahjoittavat 50 000 euroa Eväitä Elämälle -ohjelmaan 

HalpaHalli toteutti yhdessä tavarantoimittajiensa kanssa varainhankintakampanjan, jolla kerättiin yhteensä 50 000 euroa lasten harrastustoiminnan tukemiseksi. Kampanjaan osallistuvat Airam, Berner, Unilever sekä Varta useilla tuotteilla.  

Ostamalla hyvää -niminen varainhankintakampanja alkoi kesäkuussa ja jatkui koko loppuvuoden 2023. HalpaHallin asiakkaat osallistuivat siihen ostamalla kampanjassa mukana olleiden tavarantoimittajien sekä HalpaHallin oman merkin Hyvän Arjen valittuja tuotteita.  

Jokaisesta myydystä tuotteesta lahjoitettiin osa suoraan Eväitä Elämälle -ohjelmaamme. Ohjelmasta tuki kohdennetaan paikallisyhdistystemme kautta lapsille, joiden mahdollisuus osallistua harrastuksiinsa on uhattuna ja tai joilla on haasteita kattaa oppimateriaalikustannuksia perheen vähävaraisuuden tai muiden sosiaalisten haasteiden vuoksi. Ohjelman kautta jaamme lisäksi mentorointiapua sekä ruokalahjakortteja. 

– Sydämellinen kiitos HalpaHalli ja kaikki kampanjassa mukana olleet tavarantoimittajat tuesta Eväitä Elämälle -ohjelmallemme! Vapaa-aika ystävien kanssa ja sosiaaliset suhteet sekä harrastuksen tuomat onnistumisen kokemukset vahvistavat lapsen kasvua ja kehitystä. Eväitä Elämälle -ohjelman tavoitteena on edistää lasten yhdenvertaisuutta, osallisuutta ja hyvää kehitystä. Ohjelmaa toteutetaan valtakunnallisesti noin 60 paikkakunnalla ja se rahoitetaan täysin lahjoitusvaroin. Erityisesti harrastustuen tarve on inflaation myötä kasvanut, kertoo Pelastakaa Lapset ry:n pääsihteeri Hanna Markkula-Kivisilta

HalpaHallin arvopohjassa on sen yli 50-vuotisessa historiassa korostunut perheiden hyvinvointi ja paikallisuus.

– Siksi yhteistyö Pelastakaa Lapset ry:n kanssa, joka niin ikään toimii paikallisesti, on meille luontainen valinta. Nyt halusimme tukea nimenomaan lasten ja nuorten harrastustoimintaa. Harrastukset ovat tärkeä osa lasten ja nuorten hyvinvointia, mutta harrastusmahdollisuudet ovat epätasa-arvoiset. Nykyinen inflaatiotilanne korostaa tätä ongelmaa entisestään, eikä harrastaminen ole kaikille mahdollista. Tähän asiaan haluamme kaikki yhdessä vaikuttaa, toteaa HalpaHallin toimitusjohtaja Janne Ylinen.  

Yhteistyömme HalpaHallin kanssa jatkuu myös tänä vuonna.  

Tutustu Lapsen ääni 2023 -kyselymme raporttiin 

Oletko kiinnostunut yritysyhteistyöstä? Ota yhteyttä yritysyhteistyön tiiminvetäjään   

johanna.makela@pelastakaalapset.fi