Globe Hopen VALOA UKRAINALLE -kangaskassin tuotot Pelastakaa Lapsille

Globe Hope on suunnitellut Valoa Ukrainalle -kangaskassin, jonka tuotot ohjataan lyhentämättömänä Pelastakaa Lapset ry:n työhön Ukrainan lasten auttamiseksi. Yhteistyössä materiaalitoimittajien ja ompelijoiden kanssa syntyi sinikeltainen kassi, jonka avulla voidaan ohjata apua Ukrainaan, mutta myös osoittaa tukea ukrainalaisille.

– Ukrainan sota ja ukrainalaisten hätä puhuttelee meitä kaikkia. Heti sodan puhkeamisen jälkeen me Globe Hopella pohdimme olisiko jotain, mitä voisimme tehdä omalta osaltamme auttaaksemme Ukrainaa kriisin keskellä, kertoo Globe Hopen toimitusjohtaja Seija Lukkala.

Globe Hopen tavoitteena on kerätä kangaskassien myynnillä 10 000 euroa ja saada aikaan yhteisöllinen solidaarisuuden osoitus Ukrainan kansalaisille.

Myyntitulot lahjoitetaan Ukrainan lasten ja perheiden hyväksi

Globe Hopen suunnittelema kangaskassi Ukrainan lipun väreissä on nimeltään VALOA UKRAINALLE, ”VALO”-nimisen kassimallin mukaan. Kassin materiaalina on käytetty lahjoituskankaina saatuja erilaisia työvaatekankaita. Kassi on kevyt ja helppo kantaa mukana. Näin jokainen, joka haluaa olla mukana tukemassa kriisin keskelle joutuneita, voi osoittaa solidaarisuuttaan ukrainalaisia kohtaan kantamalla mukanaan kassia Ukrainan lipun väreissä.

Ukraina-kassin hinta on 25 euroa ja sen myyntituotto lahjoitetaan kokonaan Pelastakaa Lapset ry:lle Ukrainan konfliktista kärsivien lasten ja perheiden hyväksi.

Pelastakaa Lapset ry tarjoaa monenlaista tukea apua tarvitseville

Juuri nyt Ukrainan lapsia ja perheitä uhkaavat haavoittuminen, traumat ja pakolaisuus. Pelastakaa Lapset auttaa ukrainalaisia lapsia mm. hankkimalla vaatteita, suojaa, ravintoa sekä löytämään kadotetut perheenjäsenet. Tukea annetaan perusterveydenhuollossa jakamalla hygieniatarvikkeita perheille ja terveydenhuollolle. Lapset ja perheet tarvitsevat psykologista tukea Ukrainassa ja lähimaissa, jotta he voivat toipua traumaattisista kokemuksistaan.

”Yritysten tuki työllemme Ukrainassa ja sen lähialueilla on äärimmäisen arvokasta ja tärkeää. On mukavaa, että tällä tavoin myös kuluttajat pääsevät tekemään hyvää ja voivat vaikuttaa lasten hyvinvointiin ostopäätöksellään. Haluan lämpimästi kiittää Globe Hopea hienosta aloitteesta”, sanoo Heli Le, Pelastakaa Lasten yritysyhteistyön tiiminvetäjä.

Kassin voi tilata täältä.