Fennian henkilöstö lahjoittaa Anna lahjaksi tulevaisuus -joulukeräykseen

Suomessa vähävaraisissa perheissä elää yli 120 000 lasta ja määrän pelätään kasvavan. Pulaa on jopa ruuasta. Fennian henkilöstö valitsi äänestämällä vuoden 2023 joululahjoituskohteeksi Pelastakaa Lasten Anna lahjaksi tulevaisuus -joulukeräyksen. Lahjoituksen avulla Pelastakaa Lapset jakaa kotimaan vähävaraisille lapsille ja lapsiperheille muun muassa ruoka-apua sekä harrastus- ja oppimateriaalitukea.

Fennian henkilöstö valitsi äänestämällä vuoden 2023 joululahjoituskohteeksi Pelastakaa Lasten Anna lahjaksi tulevaisuus -joulukeräyksen.

”Pelastakaa Lapset tekee arvokasta työtä lasten paremman tulevaisuuden puolesta. On ilo olla tukemassa tätä työtä joululahjoituksemme avulla”, toteaa Fennian viestintäjohtaja Anne Perälä.

”Fennian henkilöstö on äänestänyt meidät vuoden 2023 henkilöstön joululahjoituksen saajaksi. Olemme kiitollisia tästä luottamuksesta ja siitä, että Fennia lahjoittaa tänäkin jouluna henkilöstön joulumuistamiseen varatun summan hyvää tekevään tarkoitukseen. Haluammekin lämpimästi kiittää Fennian henkilöstöä valinnastamme sekä Pelastakaa Lasten tärkeän työn tukemisesta,” kiittää yritysvarainhankinnan tiiminvetäjä Johanna Mäkelä

Fennia tuottaa vahinko- ja henkivakuuttamisen palveluja ja on henkilö- ja yritysasiakkaiden pitkäaikainen, luotettava kumppani. Tulevaisuuden Fenniaa kehitetään asiakasarvo edellä. Fennia toimii keskinäisyyden pohjalta, eli asiakas on omistaja, ja tulos käytetään heidän edukseen.

Lisätietoja joulukeräyksestä: 

Anna lahjaksi tulevaisuus