Dermosililta 75 655 euron lahjoitus Pelastakaa Lapset ry:lle 

Yhdessä asiakkaidensa kanssa Dermosil keräsi Pelastakaa Lapset ry:lle lahjoitettavaksi mahtavan potin – 75 655 euroa!

Varat kertyivät Dermosil Goodwill -tuotteiden myynnistä, joista suunnataan aina 30 % hyvään tarkoitukseen. Joulun aikaan, lokakuusta joulukuuhun, Goodwill-kampanjalla kerättiin varoja Pelastakaa Lapset ry:n joulukeräykseen, jonka tavoitteena on mahdollistaa kotimaan vähävaraisille lapsille ja nuorille samanlaiset harrastus- ja opiskelumahdollisuudet kuin heidän ikätovereillaan ja tarjota syrjäytymisvaarassa oleville lapsille heidän tarvitsemaansa tukea. Lahjoitettavaksi kertyi ennätyssuuri summa.

”Me Dermosililla uskomme, että jokaisesta meistä löytyy pieni hyväntekijä. Kukaan ei voi tehdä kaikkea, mutta kaikki voivat tehdä jotakin. Keräyssumma ylitti meidän villeimmätkin haaveet. On mahtavaa nähdä, millainen auttamisen halu meidän asiakkailtamme löytyy. Osallistumisemme Pelastakaa Lapset ry:n ja Vain Elämää -sarjan yhteisjaksoon oli myös hieno kokemus, joka toi keräyksellemme lisää näkyvyyttä. Tiedämme, että nyt jos koskaan tämä apu tulee tarpeeseen.” sanoo Kim Strömman, Business Development Manager Dermosililta.

Yritysyhteistyön tiiminvetäjä Heli Le Pelastakaa Lapset ry:stä on kiitollinen Dermosilille ja heidän asiakkailleen halusta auttaa ja olla mukana ehkäisemässä lasten ja nuorten syrjäytymistä.

”Kiitos Dermosilin kaikille ihanille asiakkaille. Ostamalla tuotteita te olette saaneet kasaan ihan valtavan avustussumman. Haluankin kiittää teitä koko Pelastakaa Lapset ry:n sekä apua saavien kotimaan lasten ja nuorten puolesta. Lämmin kiitos!” kommentoi Heli Le.