Project Arachnid

Analysoimme laitonta lapsiin kohdistuvaa seksuaaliväkivaltaa todistavaa kuvamateriaalia myös Canadian Centre for Child Protection -järjestön ylläpitämässä Project Arachnidissa. Project Arachnid on työkalu, jonka tarkoitus on nopeuttaa lapsiin kohdistuvaa seksuaaliväkivaltaa todistavan materiaalin (CSAM) poistamista verkosta. Se hyödyntää sekä automaattista hashing-teknologiaa että koulutettuja asiantuntijoita CSAM:in tunnistamiseksi ja poistamiseksi verkosta.

Project Arachnid

Project Arachnidin on tietokoneohjelma, joka uusinta teknologiaa käyttäen löytää laitonta kuvamateriaalia lapsiin kohdistuneesta seksuaaliväkivallasta.

Joka kerta, kun lapseen kohdistuvaa seksuaaliväkivaltaa todistavaa materiaalia jaetaan verkossa, lapsi joutuu uudelleen uhrin asemaan. Jo pelkästään pelko siitä, että itseen kohdistuneesta seksuaaliväkivaltatilanteesta kuvattua tallennetta saatetaan levitettään eteenpäin, hankaloittaa seksuaalirikoksesta toipumista.

The Power of Arachnid

Project Arachnid yhdistää automatisoidun lapsiin kohdistuvaa seksuaaliväkivaltaa todistavan materiaalin tunnistamisen kansainvälisten analystitiimien työn kanssa, jotta poistoilmoitukset voidaan lähettää palveluntarjoajille mahdollisimman nopeasti.