Adoption tapahtumat

Kansainvälinen adoptio, Tsekki3

Kansainvälinen adoptiopalvelu tarjoaa adoptiosta kiinnostuneille ja adoptiolasta odottaville runsaasti erilaisia info- ja koulutustilaisuuksia, jotka tukevat adoptioprosessin eri vaiheissa olevia asiakkaitamme ja adoptiota suunnittelevia. Tilaisuuksiin voi ilmoittautua nettisivujemme kautta. Tilaisuuksien sisällön ja luonteen vuoksi mukaan ei voi ottaa lapsia. Tilaisuudet ovat maksuttomia lääkäriluentoa lukuun ottamatta ja kaikille avoimia. Niihin voi halutessaan osallistua useamman kerran adoptioprosessin aikana.

tyttölapsi pitää vanhempiensa kädestä kiinni
Suomi Teams Luento

Adoptiovanhemmuus – tavallista ja erityistä -luento

Elämä ja arki adoptoidun lapsen kanssa on monella tapaa ihan tavallista vanhemmuutta. Adoptoitu lapsi tuo kuitenkin perheeseen mukanaan kaikki varhaisen vaiheen hoivan kokemukset ja mahdolliset…

Tummahiuksinen tyttö halaa onnellisena äitiään.
Suomi Teams Luento

Adoptiolapsen terveydentila -lääkäriluento

minkälaisiin terveyspulmiin adoptiovanhempien tulisi varautua sekä minkälaista hoitoa tietyt adoptiolapsilla mahdolliset sairaudet voivat vaatia.

aasialainen tyttö kävelee sininen reppu selässä
Suomi Teams Infotilaisuus

Kohdemaa tutuksi: Thaimaa

Kohdemaa tutuksi: Thaimaa –tilaisuus on tarkoitettu kaikille kiinnostuneille, adoptioneuvonnan asiakkaille sekä hakijoille, joille on jo myönnetty adoptiolupa.

lapsi ja aikuinen istuttaa kasvia yhdessä.
Suomi Teams Infotilaisuus

Kansainvälinen adoptioprosessi ja kohdemaat -info

Infotilaisuus antaa tärkeää tietoa mm. adoptiokohdemaista, adoptioprosessista, adoptioluvan hakemisesta, asiakassopimuksesta sekä adoptiokustannuksista.