Verkkotoiminta

Kuvassa vasemmalla punainen vinoruutu. Punaisen pohjan vieressä toinen vinoruutu, jossa kädet pitävät isoa kahvikuppia kämmenissään. Kupin alla Pelastakaa Lapset Joensuun Perheentalon logo.

ePerheentalo

Etäisyys ei ole esteenä Perheentalo-toimintaan osallistumiselle. Kiinnostaisiko sinua asiantuntijatieto liittyen lapsiperheiden arkeen liittyviin asioihin? Voit osallistua toimintaan kotoa käsin! 

Perhearkeen liittyvää asiantuntijatietoa

ePerheentalo-toiminnassa saat tietoa erilaisista lapsiperheitä koskevista asioista. Osasta Joensuun Perheentalolla järjestettävistä Aamupala ja asiaa -tilaisuuksien aiheista tehdään tallenne, jonka voi katsoa Pelastakaa Lasten YouTube -kanavalla. Tallenteilla eri asiantuntijat kertovat teemoista liittyen lapsiperheiden arkeen.

Tallenteen voit katsoa helposti älylaitteella tai tietokoneella, myös ilman kirjautumista. Tallenteet ovat katsottavissa 13 päivän ajan, jonka jälkeen ne poistetaan.


Kuvassa punaisella pohjalla otsikko Aamupala ja asiaa, alaotsikko Tallenteet. Punaisen pohjan alla kuva isosta kahvikupista, jota kädet pitävät kämmenissään.

Tallenteet

Löydät kaikki katsottavissa olevat tallenteet tästä soittolistasta.

Tulevat aiheet

Aamupala ja asiaa

Aamupala ja asiaa

20.3. aiheena Jekku-jänön liikuntavinkit alle kouluikäisille lapsille/Pokali ry (myös tallenne) Millä tavoin ja kuinka paljon alle kouluikäisen lapsen tulisi liikkua? Tule kuulemaan ja kokeilemaan liikkumista…

Aamupala ja asiaa

Aamupala ja asiaa

3.4. aiheena Mietityttääkö raha-asiat? Talousneuvola auttaa./Talous- ja velkaneuvonnan ja Ulosottolaitoksen Ennakoiva talousneuvonta (myös tallenne) Talous- ja velkaneuvonnan ja Ulosottolaitoksen Ennakoiva talousneuvonta esittelee Talousneuvolapalveluaan. Talousneuvola on valtakunnallinen kaikille kansalaisille tarkoitettu matalan kynnyksen…

Aamupala ja asiaa

Aamupala ja asiaa

15.5. aiheena Lapsiperheiden kotipalvelu ja perhetyö/Siun sote (myös tallenne) Palveluihin ohjautuminen ja sisältö