Vauvojen värikylpy

Kuvassa Vauvojen värikylpy-ryhmässä tehty teos. Eri värisiä hedelmistä ja marjoista tehtyjä soseista ja kiisseleitä on levitetty paperille.

Uteliasta tutkimista

Vauvojen värikylvyssä pääsette yhdessä vauvanne kanssa elämysmatkalle. Luvassa yhdessä tekemistä, jossa toiminnan keskiössä on vauva.

Perustietoa ryhmästä

Vauvojen värikylpy -ryhmät kokoontuvat Perheentalolla torstaisin kello 14 – 15 neljän kerran kokonaisuuksissa. Värikylvyissä vauvat vanhempineen pääsevät tunnustelun, haistelun ja maistelun kautta tuottamaan omia taideteoksia. Neljän kerran kokonaisuus vuorottelee Perheentalon viikko-ohjelmassa Taaperotreffien kanssa.

Ryhmään mahtuu kuusi 4 – 11 kuukauden ikäistä vauvaa yhdessä aikuisen kanssa. Osallistuakseen vauvan tulee jaksaa kannatella päätään hyvin ja tukevasti. Ryhmiä ohjaa Perheentalon ohjaaja Tiina Aalto. 

Tarkemmat tiedot tulevista ryhmistä ilmoitetaan some-kanavillamme ja päivitetään niiden varmistuttua nettisivuillemme.

Ryhmiin on aina ennakkoilmoittautuminen! Ilmoittautumisia ei oteta vastaan ennakkoon, vaan vasta sen jälkeen, kun toiminnan alkamisesta on ilmoitettu. Ilmoittautuminen aukeaa aina viikkoa ennen kunkin ryhmäkokonaisuuden alkua.

Aikataulu


Ilmoittautuminen

14.3.2024 alkava ryhmä on täynnä. Vauvojen värikylpyjä seuraavan kerran tarjolla syksyllä 2024. Tarkemmat tiedot tulevista ryhmistä ilmoitetaan some-kanavillamme ja päivitetään niiden varmistuttua nettisivuillemme.


Lisätietoja