Kuva Perheentalon eteisen seinällä olevasta viikko-ohjelmataulusta. Taulussa kehystettynä on eri värisillä pohjilla jokainen viikonpäivä taulun ylälaidasta alalaitaan asti. Jokaisen viikonpäivän keskellä kulkee tarranauha, johon on kiinnitetty kuvia Perheentalon toiminnoista, kuten "Neuvolan perhevalmennus", "Iltaperhekahvila", "Vauvailtapäivä".

Monipuolista toimintaa

Perheentalolle kaikki lapsiperheet ovat tervetulleita viettämään aikaa, ja voivat halutessaan osallistua talolla järjestettävään toimintaan.

Perheentalolle voit poiketa talon aukioloaikoina viettämään aikaa. Lisäksi talolla järjestetään sekä talon aukioloaikana että iltaisin ja viikonloppuisin toimintaa lapsiperheille, johon voi halutessaan osallistua.

Perheentalon toiminnassa otetaan huomioon lapsiperheiden tarpeet ja toiveet.

Kuvassa pöydällä oleva puinen merirosvolaiva. Laivan etukannella istuu kaksi puista merirosvohahmoa, joista toinen hymyilee ja toinen osoittaa hämmästyneenä eteenpäin. Laivan ankkuri on laskettu alas.

Avoin leikkitoiminta

Avoimen toiminnan aikana Perheentalolla voi leikkiä, viettää aikaa ja osallistua halutessaan ohjattuun toimintaan.

Avoin toiminta

Vauva- ja taaperoperheet

Perheentalolla järjestetään viikoittain toimintaa, joka on suunnattu vauva- ja taaperoperheille.

Vauva- ja taaperoperheille
Kädet pitävät isoa kahvikuppia kämmenissään.

Vanhemmat

Perheentalolla järjestetään vanhemmille suunnattua toimintaa, kuten asiantuntijaluentoja ja verkkotoimintaa.

Vanhemmille
Kuvassa Perheentalon nukkekoti. Nukkekodin tuolille on asetettu istumaan yksi pieni nukke, ja sohvalle vierekkäin kaksi pientä nukkea.

Ryhmät ja muut tilaisuudet

Yhteistyökumppanimme järjestävät iltaisin ja viikonloppuisin Perheentalolla erilaista lapsiperheille suunnattua toimintaa.

Ilta- ja viikonlopputoiminta
Kuvassa suuri pehmolelupupu istumassa Perheentalon Kotipesässä olevan matalalla pöydällä olevan hoitoalustan päällä. Pupun vieressä on avonainen Nalleneuvola-salkku, jonka sisällä on puisia lääkärileikkivälineitä, kuten stetoskooppi ja lääkepurkki.

Liikkuva toiminta

Perheentalon Nalleneuvola-toimintaa järjestetään  Enossa. Muuta toimintaa järjestetään satunnaisesti muilla lähialueilla. 

Kantakaupungin ulkopuolella
Keltaisella nojatuolilla istuu valkea Perheentalon Naava-niminen nalle. Nalle pitelee sylissään kylttiä, jossa lukee "Täällä sinua jo odotellaan. Nähdään pian!".

Tapahtumat

Perheentalolla järjestetään vuosittain erilaisia tapahtumia yhteistyökumppaneiden kanssa.

Tulevat tapahtumat