Värikäs seinämaalaus, joka on maalattu Perheentalon ulko-oven vastakkaiseen seinään. Maalauksessa vaalea nalle, tumma ja kiharatukkainen tyttö ja tumma kissa istuvat vanhan kivitalon peltikatolla ja katsovat kaupunkimaisemaa. Aurinko on nousemassa tai laskemassa. Nallen tassu on tytön olkapäällä.

Joensuun Perheentalo

Joensuun Perheentalo on avoin kohtaamispaikka kaikille lapsille ja lasten läheisille. Meillä voi tavata muita perheitä, viettää rennosti aikaa tai piipahtaa vaikka vaipanvaihdolla!

Kuva kerrostalosta, jossa Perheentalo sijaitsee.

Aukiolotiedot

Ma suljettu

Ti 15 – 19

Ke 11 – 16

To 8.30 – 13

Pe 9 – 14


Ajankohtaista

Tiedotteet 1.3.2024

Kysely Perheentalon muutosta

Hei Perheentalon kävijä! Keräämme tietoa Perheentalotoiminnan merkityksestä lapsiperheille, voit vastata kyselyyn Webropol-lomakkeella. Haluaisimme tietää, mitä Perheentalon suljettuna oleminen merkitsi, miten se näkyi arjessanne, vai näkyikö mitenkään? Haluaisimme myös kuulla, mitä mieltä olet Perheentalon uusista tiloista. Kiitos vastauksestasi! 

Tiedotteet 6.2.2024

Perheentalo avataan 14.2.

Perheentalo avataan keskiviikkona 14.2. – sopivasti ystävänpäivänä! Talo on silloin auki kello 11–16. Perheiden toiveiden mukaisesti olemme monipuolistaneet aukioloaikojamme. Jatkossa olemme auki tiistaisin kello 15–19, keskiviikkoisin kello 11–16, torstaisin kello 8.30–13 ja perjantaisin kello 9–14. Uusi osoitteemme on Kauppakatu 27b A2–4, eli meidät löytää kävelykadulta heti keskustan kauppakeskusten läheisyydestä. Tiedotamme myöhemmin kevään toiminnasta, alkavista ryhmistä…

Tiedotteet 27.11.2023

Video: Tervetuloa Perheentalolle Taitokortteliin 30.11. saakka

Perheentalo on toiminut Joensuussa perheiden arjen tukena, kohtaamispaikkana ja olohuoneena jo yli 10 vuotta. Taitokorttelin Parviaisen talossa nykyiseen muotoonsa muovautunut Perheentalo on nyt suuren muutoksen edessä. Muutto lähestyy, ja 30.11. kello 14 puutalon ovi suljetaan viimeisen kerran Perheentalon avoimen leikkitoiminnan kävijöiltä. Näihin reiluun 10 vuoteen on mahtunut monenlaista. Näiden seinien sisällä on jaettu iloja ja…


Tuleva toiminta

Avoin ryhmä

Avaruustiederata/Tiedekettu

Avoin ryhmä

Avaruustiederata/Tiedekettu

Vauvamiitti

Vauvamiitti


Sosiaalinen media