Värikäs seinämaalaus, joka on maalattu Perheentalon ulko-oven vastakkaiseen seinään. Maalauksessa vaalea nalle, tumma ja kiharatukkainen tyttö ja tumma kissa istuvat vanhan kivitalon peltikatolla ja katsovat kaupunkimaisemaa. Aurinko on nousemassa tai laskemassa. Nallen tassu on tytön olkapäällä.

Joensuun Perheentalo

Joensuun Perheentalo on avoin kohtaamispaikka kaikille lapsille ja lasten läheisille. Meillä voi tavata muita perheitä, viettää rennosti aikaa tai piipahtaa vaikka vaipanvaihdolla!

Kuva kerrostalosta, jossa Perheentalo sijaitsee.

Aukiolotiedot

Ma suljettu

Ti 15 – 19

Ke 11 – 16

To 8.30 – 13

Pe 9 – 14


Ajankohtaista

Tapahtumat 16.4.2024

Nuku yö ulkona -tapahtuma kesäkuussa

Lapsiperheiden Nuku yö ulkona -tapahtuma (avoin kaikille) 15.–16.6.2024 LYKYNLAMPI  Nyt on lapsilla mahdollisuus kokea, miltä ulkona nukkuminen tuntuu. Lapsiperheiden Nuku yö ulkona -tapahtuma alkaa lauantaina iltapäivällä, ja illan aikana on evästelyä, pelejä ja leikkejä. Yöksi majoitutaan telttaan, jonka voi tarvittaessa lainata Joensuun Ladulta. Aamulla ennen kotiin lähtöä nautitaan yhteinen aamupala. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Joensuun Ladun…

Tiedotteet 4.4.2024

Perheentalo suljettu ti 9.4.

Perheentalo on poikkeuksellisesti suljettu tiistaina 9.4.! Loppuviikon talo on auki normaalein aukioloajoin, ja lisäksi lauantaina 13.4. klo 10 – 14.

Tiedotteet 25.3.2024

Perheentalo suljettu 29.3. – 1.4.

Perheentalo on suljettu pe 29.3. – 1.4. välisen ajan, ja tuolloin henkilökuntamme on pääsiäisen vietossa. Ti 2.4. alkaen Perheentalo avoinna normaalein aukioloajoin.


Tuleva toiminta

Ilta- ja viikonlopputoiminta

Liekun illat/Liekku ry

Avoin ryhmä

Iltaperhekahvila/Joensuun MLL

Vauvatreffit

Vauvatreffit

Aamupala ja asiaa

Aamupala ja asiaa

24.4. aiheena Huomaa hyvä arjessa – tukea perhearjen sujuvuuteen/Pohjois-Karjalan Sydänpiiri ry (ei tallennetta) Lapsiperhearjessa tulee usein pohtineeksi asioita eri arjen teemoihin liittyen. Mistä voi löytää…

Vauvamiitti

Vauvamiitti

Taaperotreffit

Taaperotreffit


Sosiaalinen media