Monipuolinen kohtaamispaikka

Perheentalo on kaikille perheille yhteinen kohtaamispaikka.

Tervetuloa meille!

Perheentalon tehtävänä on toimia lasten ja lapsiperheiden kohtaamispaikkana sekä arjen tukena. Tuemme lasten ja lapsiperheiden osallisuutta. Kaikki toimintamme on maksutonta.

Kuva Perheentalon leikkihuoneesta. Kuvassa pienellä pöydällä lasten lelukassakone, ja kattaus leluastioista. Pöydän vieressä lasten leikkikeittiö, nuken sänky ja leikkisiivousvälineitä.

Sijainti

Joensuun Perheentalo sijaitsee kävelykadulla osoitteessa Kauppakatu 27b A2-4.

Aukiolotiedot

Ma suljettu

Ti 15 – 19

Ke 11 – 16

To 8.30 – 13

Pe 9 – 14


Kuvassa Perheentalon leikkihuone. Etualalla leikkimatto, jossa autotie-kuvio. Tielle on aseteltu viisi pientä leikkiautoa. Taustalla muita leluja sekä pehmonalle, joka on aseteltu sitteriin.

Kävijälle

Perheentalolla voi viettää aikaa ja kohdata muita perheitä. Perheentalolla on tiettyjä sovittuja toimintatapoja, joiden mukaan talolla toimitaan.

Toimintatapamme
Perheentalon leikkitilan seinässä oleva seinämaalaus, jossa vanhan kivitalon peltikatolla seisoo iso pulu kahden pulunpoikasen kanssa. Taustalla kaupunkimaisema.

Vapaaehtoisuus

Joensuun Perheentalolla voit pienillä teoilla auttaa jopa kymmeniä lapsiperheitä päivässä viihtymään ja saamaan sitä kautta tukea arkeensa. 

Vapaaehtoisena toimiminen
Kuvassa tyhjän paperin päällä teroitin ja kuusi puuvärikynää.

Yhteistyötahot

Joensuun Perheentalo luo toimintaansa yhteisöllisesti eri toimijoiden kanssa. Toimintaa talolla on järjestämässä yli 30 toimijan verkosto. 

Verkostomme

Sosiaalinen media

Somekanavillemme julkaisemme tietoa toiminnastamme ja ajankohtaisista asioista.