Monipuolinen kohtaamispaikka

Perheentalo on kaikille perheille yhteinen kohtaamispaikka.

Tervetuloa meille!

Perheentalon tehtävänä on toimia lasten ja lapsiperheiden kohtaamispaikkana sekä arjen tukena. Tuemme lasten ja lapsiperheiden osallisuutta. Kaikki toimintamme on maksutonta.

Kuva Perheentalon leikkihuoneesta. Kuvassa pienellä pöydällä lasten lelukassakone, ja kattaus leluastioista. Pöydän vieressä lasten leikkikeittiö, nuken sänky ja leikkisiivousvälineitä.

Sijainti

Joensuun Perheentalo sijaitsee kävelykadulla osoitteessa Kauppakatu 27b A2-4.

Aukiolotiedot

Perheentalon kesäaukioloajat:

10. – 30.6. ti – pe 9 – 15, suljettu viikon 23 eli 3.6. – 9.6., ja juhannusaattona 21.6.

1.7. – 7.7. ja 15.7. – 2.8. ma – ke 12 – 15, to – pe 9 – 13, suljettu viikon 28 eli 8.7. – 14.7.

5.8. – 1.9. ti – pe 9 – 13


Kuvassa Perheentalon leikkihuone. Etualalla leikkimatto, jossa autotie-kuvio. Tielle on aseteltu viisi pientä leikkiautoa. Taustalla muita leluja sekä pehmonalle, joka on aseteltu sitteriin.

Kävijälle

Perheentalolla voi viettää aikaa ja kohdata muita perheitä. Perheentalolla on tiettyjä sovittuja toimintatapoja, joiden mukaan talolla toimitaan.

Toimintatapamme
Kuva kerrostalosta, jossa Perheentalo sijaitsee.

Tilat

Perheentalolla on monipuoliset tilat ja varusteet. Meillä voi leikkiä ja askarrella, hoitaa vauvaa, syödä eväitä ja lounasta. Vaunut voi tuoda huoneistoon sisälle.

Tilamme
Värikäs seinämaalaus, joka on maalattu Perheentalon ulko-oven vastakkaiseen seinään. Maalauksessa vaalea nalle, tumma ja kiharatukkainen tyttö ja tumma kissa istuvat vanhan kivitalon peltikatolla ja katsovat kaupunkimaisemaa. Aurinko on nousemassa tai laskemassa. Nallen tassu on tytön olkapäällä.

Vapaaehtoisuus

Joensuun Perheentalolla voit pienillä teoilla auttaa jopa kymmeniä lapsiperheitä päivässä viihtymään ja saamaan sitä kautta tukea arkeensa. 

Vapaaehtoisena toimiminen
Kuvassa tyhjän paperin päällä teroitin ja kuusi puuvärikynää.

Yhteistyötahot

Joensuun Perheentalo luo toimintaansa yhteisöllisesti eri toimijoiden kanssa. Toimintaa talolla on järjestämässä yli 30 toimijan verkosto. 

Verkostomme

Sosiaalinen media

Somekanavillemme julkaisemme tietoa toiminnastamme ja ajankohtaisista asioista.