Kuva Perheentalosta kadulta päin kuvattuna. Talon päädyssä lukee suurin kirjaimin Taitokortteli. Talon vieressä kulkee Rantakatu, ja taustalla on Joensuun kaupungintalo.

Monipuolinen kohtaamispaikka

Perheentalo on kaikille perheille yhteinen kohtaamispaikka.

Tervetuloa meille!

Perheentalon tehtävänä on toimia lasten ja lapsiperheiden kohtaamispaikkana sekä arjen tukena. Tuemme lasten ja lapsiperheiden osallisuutta. Kaikki toimintamme on maksutonta.

Kuva Perheentalon leikkihuoneesta. Kuvassa pienellä pöydällä lasten lelukassakone, ja kattaus leluastioista. Pöydän vieressä lasten leikkikeittiö, nuken sänky ja leikkisiivousvälineitä.

Sijainti

Joensuun Perheentalo sijaitsee Taitokorttelissa, osoitteessa Rantakatu 15. 

Aukiolotiedot

Maanantai suljettu 

Tiistai kello 12-15

Keskiviikko kello 9-14 

Torstai kello 9-14 

Perjantai kello 9-14 

Kerran kuukaudessa lauantaisin kello 10-14 


Kuvassa Perheentalon leikkihuone. Etualalla leikkimatto, jossa autotie-kuvio. Tielle on aseteltu viisi pientä leikkiautoa. Taustalla muita leluja sekä pehmonalle, joka on aseteltu sitteriin.

Kävijälle

Perheentalolla voi viettää aikaa ja kohdata muita perheitä. Perheentalolla on tiettyjä sovittuja toimintatapoja, joiden mukaan talolla toimitaan.

Toimintatapamme
Kuva Perheentalon tuvasta. Pöydällä muoviset lautanen, lusikka ja nokkamuki. Niiden takana aikuisten kahvikuppi.

Perheentalon tilat

Perheentalon tupa ja leikkitila ovat tiistaista perjantaihin avoinna ja vapaassa käytössä. Tiloja voivat varata käyttöönsä myös erilaiset ryhmät, järjestöt ja muut yhteistyötahot. 

Talon esittely
Perheentalon seinällä on seinämaalaus, jossa nalle ja pieni lapsi istuvat vierekkäin vanhan talon katolla taustallaan kaupungin siluetti. Nallen käpälä on lapsen olkapäällä ja tytön vieressä istuu kissa.

Vapaaehtoisuus

Joensuun Perheentalolla voit pienillä teoilla auttaa jopa kymmeniä lapsiperheitä päivässä viihtymään ja saamaan sitä kautta tukea arkeensa. 

Vapaaehtoisena toimiminen
Kuva Perheentalon päädystä pääoven suunnasta kuvattuna. Kuvan etualalla näkyy portti, jonka yläpuolella metallinen kaari tekstillä "Taitokortteli".

Yhteistyötahot

Joensuun Perheentalo luo toimintaansa yhteisöllisesti eri toimijoiden kanssa. Toimintaa talolla on järjestämässä yli 30 toimijan verkosto. 

Verkostomme

Sosiaalinen media

Somekanavillemme julkaisemme tietoa toiminnastamme ja ajankohtaisista asioista.