Aamupala ja asiaa

Kädet pitävät isoa kahvikuppia kämmenissään.

Asiantuntijatietoa

Aamupala ja asiaa -tilaisuuksissa eri alojen asiantuntijat tulevat Perheentalolle kertomaan ajankohtaista tietoa lapsiperheitä koskettavista aiheista. 

Paikan päällä Perheentalolla

Tilaisuudet järjestetään keskiviikkoisin kello 9-10.30.

Voit tulla kuuntelemaan alustusta Perheentalon tarjoaman aamupalan (puuroa, hedelmiä ja erilaisia ammattiopisto Luovin opiskelijoiden leipomia leivonnaisia) ja kahvin äärelle, ja keskustella asiantuntijoiden ja muiden vanhempien tai lasten läheisten kanssa. 

Tilaisuudet ovat maksuttomia! Isommille lapsille pyrimme järjestämään lastenhoidon tilaisuuden ajaksi.

Myös tallenteena

Osan tämän kevään aiheista voi katsoa myös tallenteena Pelastakaa Lasten YouTube-kanavalta.

Tapahtumakalenterimme aikataulusta näet tilaisuuksien aiheet. Voit lukea sieltä tarkemmat kuvaukset ja näet, tehdäänkö aiheeseen liittyen myös tallenne.


Tulevat aiheet

Aamupala ja asiaa

Aamupala ja asiaa

20.3. aiheena Jekku-jänön liikuntavinkit alle kouluikäisille lapsille/Pokali ry (myös tallenne) Millä tavoin ja kuinka paljon alle kouluikäisen lapsen tulisi liikkua? Tule kuulemaan ja kokeilemaan liikkumista…

Aamupala ja asiaa

Aamupala ja asiaa

27.3. aiheena Ekosiivous lapsiperheessä/Pohjois-Karjalan Martat (ei tallennetta) Tutustutaan ekologisiin siivousaineisiin ja keskustellaan siivouksesta lapsiperheessä. Jaetaan vinkkejä, miten innostaa myös lapset mukaan kotitöihin.

Aamupala ja asiaa

Aamupala ja asiaa

3.4. aiheena Mietityttääkö raha-asiat? Talousneuvola auttaa./Talous- ja velkaneuvonnan ja Ulosottolaitoksen Ennakoiva talousneuvonta (myös tallenne) Talous- ja velkaneuvonnan ja Ulosottolaitoksen Ennakoiva talousneuvonta esittelee Talousneuvolapalveluaan. Talousneuvola on valtakunnallinen kaikille kansalaisille tarkoitettu matalan kynnyksen…