Aamukahvit ja asiaa

Lähikuvassa kaksi toisiaan koskettavaa kahvikuppia, joiden korvat osoittavat vastakkaisiin suuntiin. Kupit ovat poppanaliinan päällä Perheentalon tuvan pöydällä.

Asiantuntijatietoa

Aamukahvit ja asiaa -tilaisuuksissa eri alojen asiantuntijat tulevat Perheentalolle kertomaan ajankohtaista tietoa lapsiperheitä koskettavista aiheista. 

Paikan päällä Perheentalolla

Tilaisuudet järjestetään keskiviikkoisin kello 10-11.15 Perheentalon tuvassa. 

Voit tulla kuuntelemaan alustusta Perheentalon tarjoaman aamupalan ja kahvin äärelle, ja keskustella asiantuntijoiden ja muiden vanhempien tai lasten läheisten kanssa. 

Tilaisuudet ovat maksuttomia! Pienemmät lapset voi ottaa mukaan, ja isommille pyrimme järjestämään lastenhoidon tilaisuuden ajaksi. 

Myös tallenteena

Osan tämän syksyn aiheista voi katsoa myös tallenteena Pelastakaa Lasten YouTube-kanavalta. Etälähetyksiä ei tänä syksynä järjestetä.

Tapahtumakalenterimme aikataulusta voit lukea aiheiden tarkemmat kuvaukset ja näet, tehdäänkö aiheeseen liittyen myös tallenne.


Tulevat aiheet

Aamukahvit ja asiaa

Aamukahvit ja asiaa: Rentoutta ja rohkeutta ruokailuhetkiin

Perheen yhteisillä ruokailuhetkillä on tutkimusten valossa positiivinen yhteys hyvään perhearkeen ja terveellisiin elintapoihin. Yhteiset ruokailuhetket voivat kuitenkin olla aika ajoin myös haastavia. Luennolla pohditaan lasten…

Aamukahvit ja asiaa

Aamukahvit ja asiaa: Lempeä vanhemmuus

Kerralla keskustellaan lempeästä vanhemmuudesta, armollisuudesta ja vanhemmuuteen ja kasvatukseen vaikuttavista tekijöistä. Tällä kerralla tutustutaan myös vanhemmuuden tueksi tarkoitettuihin MLL:n toimintoihin. Puhumassa Miia Jyrkinen MLL Järvi-Suomen…

Aamukahvit ja asiaa

Aamukahvit ja asiaa: Lasten liikunta

Puhetta ja asiaa kouluikäisten lasten liikunnasta. Miten paljon lapsen pitäisi liikkua? Miten liikkuminen vaikuttaa mm. oppimiseen? Tule kuulemaan myös vinkkejä koko perheen yhteiseen liikkumisen tukemiseen!…

Aamukahvit ja asiaa

Aamukahvit ja asiaa: Puhetta perheen raha-asioista – budjetin laatiminen

Talouden suunnittelu tuo turvaa ja mielenrauhaa. Tervetuloa kuuntelemaan vinkkejä talouden suunnitteluun sekä budjetin laatimiseen. Saat tietoa myös siihen tilanteeseen, jos elämä ei menekään suunnitelmien mukaan.Puhumassa…

Aamukahvit ja asiaa

Aamukahvit ja asiaa: Perhetyö ja kotipalvelu lapsiperheille

Tilaisuudessa käydään läpi Siun soten lapsiperheiden palveluihin ohjautuminen ja perhetyön sisältö palvelun aikana. Puhumassa Katja Kokko Siun sotelta.


Palautteet ja toiveet

Toivomme teiltä kävijöiltä palautetta tilaisuuksista! Suunnittelemme seuraavan kauden tilaisuuksien aiheet teiltä tulleiden toiveiden pohjalta, ja kehitämme toimintaamme palautteenne perusteella.