Kävijälle

Tervetuloa meille

Perheentalolla voit kohdata muita perheitä, viettää aikaa lapsesi kanssa tai osallistua Perheentalolla järjestettävään toimintaan.

Vierailu Perheentalolla

Vieraillessasi Perheentalolla ensimmäistä kertaa, Perheentalon henkilökunta esittelee talon tilat, toiminnan ja toimintatavat sinulle. Henkilökuntaa on aina paikalla talolla vastaamassa mahdollisiin kysymyksiin ja auttamassa tarvittaessa. Tältä sivulta voit lukea toimintaohjeet jo ennen ensimmäistä vierailua.

Perheentalon toimintatavat

Huolehdimme Perheentalolla turvallisuudesta ja hygieniasta. Noudattamalla alla olevia toimintaohjeita olet mukana rakentamassa mukavaa ja turvallista tilaa kaikille. Kiitos!

Kuvassa Perheentalon leikkihuoneen koristepuussa roikkuvan kuumailmapallon kori, jonka kyydissä istuu prinsessapehmolelu.

Pese kädet 

Kun tulet Perheentalolle, pese omat ja lapsesi kädet ennen leikkimään menemistä. Lähin vesipiste on eteisessä.

Raivaa lelut

Kaikilla leluilla saa leikkiä! Huolehdi kuitenkin leikin päätyttyä lelut takaisin oikeille paikoille. Aikuisen tulee valvoa lelujen siivoamista. 

Jätä keittiö siistiksi 

Siivoa syömisen jälkeen omat jälkesi keittiössä. Laita jätteet kierrätysastioihin ja likaiset astiat tiskikoneeseen. Pyyhi pöytä ja syöttötuoli, ja tarvittaessa lakaise lattialta ruoantähteet. 

Valvo leikkiä 

Älä jätä lastasi ilman valvontaa Perheentalolla! Pyydä henkilökuntaa tai toista kävijää vahtimaan lastasi, kun käyt esimerkiksi wc:ssä tai juot kupin kahvia. 

Pyydä apua tarvittaessa

Muistathan, että Perheentalon henkilökunta ja vapaaehtoiset auttavat ja opastavat sinua mielellään. Kysy rohkeasti ja pyydä tarvittaessa apua!

Voit tuoda mukanasi

Keitämme kahvit ja katamme tarjottavat kävijöiden tuomista tarvikkeista. Otamme vastaan Reilun kaupan kahvia ja teetä, lämminsäilytyksen kestävää maitoa ja kahviin tarkoitettua kaurajuomaa (esim. Elovena), suolattomia maissinaksuja sekä hedelmä- ja marjasoseita. 


Keltaisella nojatuolilla istuu valkea Perheentalon Naava-niminen nalle. Nalle pitelee sylissään kylttiä, jossa lukee "Täällä sinua jo odotellaan. Nähdään pian!".

Kysyttävää?

Jos sinulla on kysyttävää Perheentalosta tai toiminnastamme esimerkiksi ennen ensimmäistä vierailukertaa, voit ottaa meihin yhteyttä vaikkapa soittamalla tai Whatsapp-viestillä!