Tilat

Kuva Perheentalon oleskelu- ja leikkitilasta. Etualalla sohva ja nojatuoli sekä kaksi vauvan peittoa levitettynä lattialle. Taustalla näkyy vauvan sitteri ja leluja.

Viihtyisää tunnelmaa

Meillä voi piipahtaa hetkeksi kaupunkireissun välissä syömässä eväitä, tai viettää talolla pidemmän ajan mukavan tekemisen, oleskelun ja leikkien merkeissä! 

Monipuoliset tilat ja varusteet

Perheentalolla käyminen on haluttu tehdä mahdollisimman helpoksi. Talolta löytyy monen ikäisten lasten tarpeisiin sopivat varusteet: astioita, ruokalappuja, harsoja, syöttötuoleja, hoitoalustoja, pottia ja monenlaisia leluja. 

Ruokailutilassa voi syödä omia eväitä suuren ruokapöydän ääressä. Kävijöiden käytettävissä on astioita, mikro ja jääkaappi. Perheentalolla on lisäksi tarjolla pientä syötävää (lapsille hedelmä- ja marjasoseita ja maissinaksuja, aikuisille kahvia ja teetä). Katamme tarjottavat kävijöidemme tuomista tarvikkeista.

Ruokailutilan yhteydessä olevassa leikkitilassa lapset voivat leikkiä Perheentalon leluilla. Perheentalolla on myös erillinen leikkihuone, josta löytyy esimerkiksi askartelutarvikkeita ja pelejä, ja pienempi, rauhalliseen olemiseen ja esimerkiksi vauvan syöttämiseen tai imetykseen sopiva tila.

Eteishuoneeseen ja sen yhteydessä olevalle parvekkeelle on jätetty tilaa myös vaunujen ja rattaiden säilytykseen, joten ne voi tuoda sisälle huoneistoon. Myös tuplarattailla mahtuu sisään huoneiston ovista, mutta parvekkeen ovesta tuplarattaat eivät mahdu.