Liity Perheentalon jäseneksi

Kuvassa henkilö pitää tablettia käsisään. Tabletissa koiran kuva ja teksti kosketa tästä aloittaaksesi.

Osaksi yhteisöä

Liittymällä jäseneksi saat ajankohtaista tietoa toiminnasta, voit ilmoittautua ryhmiin ja pääset vaikuttamaan toimintaamme!

Jäsenyys

Joensuun Perheentalolla on käytössä sähköinen järjestelmä Melvio, josta on hyötyä sekä Perheentalon kävijöille, että meille toiminnan järjestäjille.

Jäsenenä:

  • Näet Perheentalon viikko-ohjelman
  • Pääset ilmoittautumaan ryhmiin ja tapahtumiin
  • Saat viestejä ajankohtaisista asioista
  • Pääset vaikuttamaan toimintaan vastaamalla kyselyihin
  • Autat meitä raportoimaan toiminnastamme kirjaamalla sinun ja lapsesi käynnit. Samalla näet monta kertaa olette vierailleet Perheentalolla.

Melviosta saamme tärkeää tietoa rahoittajille toiminnan jatkuvuuden turvaamiseksi ja pystymme kehittämään toimintaamme kävijöiden toiveiden mukaisesti.

Mikä ihmeen Melvio?

Melvio on Me-säätiön kehittämä digitaalinen työkalu yhteisön vaikuttavuuden mittaamiseen ja yhteisön hallintaan. Melviosta saadun tiedon avulla voimme kehittää Perheentalon toimintaa ja kohdentaa resursseja. Melvion kautta voimme myös lähettää tiedotteita ajankohtaisista toiminnoista ja tapahtumista kävijöille. 

Hyvinvointikyselyn avulla saamme tärkeää tietoa, esimerkiksi siitä, kuinka Perheentalo on vaikuttanut hyvinvointiisi. Kyselyn yksittäisiä vastauksia ei ole mahdollista nähdä, vaan niitä tarkastellaan koontitasolla. 

Tapahtumat-välilehdeltä näet Perheentalon omat tapahtumat jopa kuukausien päähän 

Jäseneksi liittyminen on vapaaehtoista ja Perheentalon avoimessa leikkitoiminnassa voi käydä, vaikka ei olisikaan jäsen.