Avoin leikkitoiminta

Perheentalon leikkitilan seinässä oleva seinämaalaus, jossa vanhan kivitalon peltikatolla seisoo iso pulu kahden pulunpoikasen kanssa. Taustalla kaupunkimaisema.

Kohtaamisia

Kaikki lapset ja lasten läheiset ovat tervetulleita Perheentalolle viettämään aikaa!

Perheentalon ydin

Perheentalon avoin leikkitoiminta – samoin kuin kaikki muu toimintamme – on maksutonta ja se on tarkoitettu kaikille lapsille ja heidän aikuisilleen. Avoimen toiminnan aikana voi vapaasti leikkiä ja viettää aikaa Perheentalolla, tavata muita perheitä, osallistua toimintaan ja syödä omia eväitä.

Avoimeen leikkitoimintaan ovat tervetulleita niin odottajat, vauvaperheet ja perheet, joissa on kouluikäisiä lapsia. Perheentalolla on ajoittain ohjattua toimintaa, esimerkiksi laululeikkituokioita tai askartelua, johon lapset ja aikuiset voivat halutessaan osallistua.

Perheentalolla on aina paikalla ohjaaja ja hän voi tarvittaessa keskustella kävijöiden kanssa mieltä askarruttavista asioista. Lisäksi talolla on paikalla usein opiskelijoita ja vapaaehtoisia kohtaamassa perheitä.

Tervetuloa meille!

Avointa leikkitoimintaa järjestetään aina aukioloaikoinamme, vaikka samaan aikaan järjestettäisiinkin esimerkiksi ryhmätoimintaa.


Mahdolliset poikkeukset aukioloajoissa

Tiedotteet 4.4.2024

Perheentalo suljettu ti 9.4.

Perheentalo on poikkeuksellisesti suljettu tiistaina 9.4.! Loppuviikon talo on auki normaalein aukioloajoin, ja lisäksi lauantaina 13.4. klo 10 – 14.

Tiedotteet 8.3.2024

Perheentalon lauantaiaukioloajat

Tiedotteet 6.2.2024

Perheentalo avataan 14.2.

Tiedotteet 24.11.2023

Perheentalo suljettu 1.12. alkaen