Avoin leikkitoiminta

Kuva Perheentalon päädystä pääoven suunnasta kuvattuna. Kuvan etualalla näkyy portti, jonka yläpuolella metallinen kaari tekstillä "Taitokortteli".

Kohtaamisia

Kaikki lapset ja lasten läheiset ovat tervetulleita Perheentalolle viettämään aikaa!

Perheentalon ydin

Perheentalon avoin leikkitoiminta – samoin kuin kaikki muu toimintamme – on maksutonta ja se on tarkoitettu kaikille lapsille ja heidän aikuisilleen. Avoimen toiminnan aikana voi vapaasti leikkiä ja viettää aikaa Perheentalolla, tavata muita perheitä, osallistua toimintaan ja syödä omia eväitä.

Avoimeen leikkitoimintaan ovat tervetulleita niin odottajat, vauvaperheet ja perheet, joissa on kouluikäisiä lapsia. Perheentalolla on ajoittain ohjattua toimintaa, esimerkiksi laululeikkituokioita tai askartelua, johon lapset ja aikuiset voivat halutessaan osallistua.

Perheentalolla on aina paikalla ohjaaja ja hän voi tarvittaessa keskustella kävijöiden kanssa mieltä askarruttavista asioista. Lisäksi talolla on paikalla usein opiskelijoita ja vapaaehtoisia kohtaamassa perheitä.

Tervetuloa meille!

Avointa leikkitoimintaa järjestetään aina aukioloaikoinamme, vaikka samaan aikaan järjestettäisiinkin esimerkiksi ryhmätoimintaa. Avoin leikkitoiminta Perheentalolla tiistaina klo 12 – 15, keskiviikosta perjantaihin kello 9 – 14 ja noin kerran kuussa lauantaina kello 10 – 14.

Mahdollisista poikkeuksista ilmoitamme Perheentalon somekanavilla ja nettisivuilla.


Mahdolliset poikkeukset aukioloajoissa

Tiedotteet 22.9.2023

Perheentalo suljettu ti 26.9. ja pe 29.9.

Viikolla 39 Perheentalolla on avointa leikkitoimintaa keskiviikkona ja torstaina, muutoin talo on suljettu.

Tiedotteet 14.9.2023

Muutoksia tiistain aukioloaikoihin

Tiedotteet 12.9.2023

Perheentalo suljetaan klo 15!