Taaperotreffit

Kuvassa Perheentalon leikkihuone. Taustalla näkyy leikkikeittiö ja matala pöytä ja kaksi tuolia. Etualalla osa leikkiautomattoa, jonka päällä kaksi leikkiautoa peräkkäin.

Yhteistä aikaa

Taaperotreffit torstaisin klo 14 – 15 Perheentalolla huhtikuusta alkaen.

Perheentalon leikkitilan seinässä oleva seinämaalaus, jossa vanhan kivitalon peltikatolla seisoo iso pulu kahden pulunpoikasen kanssa. Taustalla kaupunkimaisema.

Perustietoa toiminnasta

Taaperotreffit on uusi ryhmätoimintamuoto, joka alkaa Perheentalolla huhtikuussa. Ryhmä kokoontuu Perheentalolla torstaisin kello 14 – 15 neljän kerran kokonaisuutena. Keväällä 2024 on tulossa yksi ryhmäkokonaisuus.

Taaperotreffeillä on toiminnallinen osuus (esim. laululeikkejä, taaperoille sopivaa maalausta), ja aikaa on varattu myös vapaalle keskustelulle ja kahvittelulle.

Ryhmään mahtuu kuusi taaperoa (1 – 2-v.) yhdessä vanhemman kanssa. Ryhmä ohjaa Perheentalon ohjaaja Minna Hiltunen, ja ryhmässä on mukana myös Perheentalon vapaaehtoinen vertaisvanhempi taaperonsa kanssa.

Ryhmään ilmoittaudutaan tämän sivun kautta lomakkeella, ja ilmoittautuminen aukeaa viikkoa ennen ryhmän alkamista. Neljän kerran kokonaisuus vuorottelee Perheentalon viikko-ohjelmassa Vauvojen värikylvyn kanssa.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumislomake Taaperotreffeille

Jotta voimme ottaa yhteyttä mahdollisiin ryhmän aikataulujen muutoksiin liittyen

Aikataulu

Taaperotreffit

Taaperotreffit

Taaperotreffit

Taaperotreffit

Taaperotreffit

Taaperotreffit

Taaperotreffit

Taaperotreffit