Vauvatreffit

Kuvassa Perheentalon tuvassa, pianon ja sohvan edessä oleva vauvojen pehmeä leikkimatto. Maton päällä kolme erilaista muovihelistintä, yksi nalle-pehmolelu sekä edestakaisin keinuva, kaatumaton seepra-lelu.

Vertaistukea ja tietoa vanhemmuuteen

Vauvatreffit-ryhmä tiistaisin kello 13 – 14.

Perustietoa ryhmästä

Vauvatreffit-ryhmä on suunnattu alle 1-vuotiaille vanhempansa kanssa. Ryhmässä voit tutustua muihin vanhempiin ja jakaa kokemuksia vauva-arjesta. Ryhmä kokoontuu tiistaisin klo 13–14. Ryhmään mahtuu max. 7 vanhempaa lapsensa kanssa. Ohjaajina ovat Karelia-ammattikorkeakoulun sosiaali- ja terveysalan opiskelijat.

Ryhmässä on vaihtuvan teeman mukaista toimintaa, ja teemojen suunnittelussa otetaan huomioon vanhempien toiveet. Lisäksi ryhmäkerroille on varattu aikaa kahvittelulle ja vapaamuotoiselle juttelulle.

Ryhmään ilmoittaudutaan ennakkoon. Yhdellä ilmoittautumisella olet mukana neljässä Vauvatreffit-kerrassa, jonka jälkeen otamme vastaan uudet ilmoittautumiset uusilta osallistujilta. Lue ilmoittautumisen jälkeen lomakkeen paikalle ilmestyvä viesti, jossa kerrotaan tarkempia ohjeita!

Tarkemmat tiedot kunkin ryhmän aikataulusta, ilmoittautumisohjeet ja vapaat paikat ilmoitetaan nettisivuilla ja Perheentalon somekanavilla.


Aikataulu

Vauvatreffit

Vauvatreffit

Vauvatreffit

Vauvatreffit

Vauvatreffit

Vauvatreffit


Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen aukeaa 5.3. klo 9.