Vauvatreffit

Kuvassa Perheentalon tuvassa, pianon ja sohvan edessä oleva vauvojen pehmeä leikkimatto. Maton päällä kolme erilaista muovihelistintä, yksi nalle-pehmolelu sekä edestakaisin keinuva, kaatumaton seepra-lelu.

Vertaistukea ja tietoa vanhemmuuteen

Vauvatreffit-ryhmä tiistaisin kello 13 – 14.

Perustietoa ryhmästä

Vauvatreffit-ryhmä on suunnattu alle 1-vuotiaille vanhempansa kanssa. Ryhmässä voit tutustua muihin vanhempiin ja jakaa kokemuksia vauva-arjesta. Ryhmä kokoontuu tiistaisin klo 13–14. Ryhmään mahtuu max. 7 vanhempaa lapsensa kanssa. Ohjaajina ovat Karelia-ammattikorkeakoulun sosiaali- ja terveysalan opiskelijat.

Ryhmässä on vaihtuvan teeman mukaista toimintaa, ja teemojen suunnittelussa otetaan huomioon vanhempien toiveet. Lisäksi ryhmäkerroille on varattu aikaa kahvittelulle ja vapaamuotoiselle juttelulle.

Ryhmään ilmoittaudutaan ennakkoon . Yhdellä ilmoittautumisella olet mukana viidessä Vauvatreffit-kerrassa. Lue ilmoittautumisen jälkeen lomakkeen paikalle ilmestyvä viesti, jossa kerrotaan tarkempia ohjeita!

Ilmoittautuminen

Ryhmä on jo täynnä!

Tällä hetkellä emme ota vastaan ilmoittautumisia Vauvatreffit -ryhmään. Keväällä/kesällä 2024 ei tule enää uutta Vauvatreffit-ryhmää.


Aikataulu