Vauvatreffit

Kuvassa Perheentalon tuvassa, pianon ja sohvan edessä oleva vauvojen pehmeä leikkimatto. Maton päällä kolme erilaista muovihelistintä, yksi nalle-pehmolelu sekä edestakaisin keinuva, kaatumaton seepra-lelu.

Vertaistukea ja tietoa vanhemmuuteen

Vauvatreffit-ryhmä keskiviikkoisin kello 13 – 14 Perheentalon tuvassa.

Perustietoa ryhmästä

Vauvatreffit-ryhmä on suunnattu alle 1-vuotiaille vanhempansa kanssa. Ryhmässä voit tutustua muihin vanhempiin ja jakaa kokemuksia vauva-arjesta. Ryhmä kokoontuu keskiviikkoisin klo 13–14 Perheentalon Tuvassa. Ryhmään mahtuu max. 7 vanhempaa lapsensa kanssa. Ohjaajina ovat Karelia-ammattikorkeakoulun hoitotyön ja fysioterapian opiskelijat.

Ryhmässä on vaihtuvan teeman mukaista toimintaa, ja teemojen suunnittelussa otetaan huomioon vanhempien toiveet. Lisäksi ryhmäkerroille on varattu aikaa kahvittelulle ja vapaamuotoiselle juttelulle.

Ryhmään ilmoittaudutaan ennakkoon. Yhdellä ilmoittautumisella olet mukana viidessä Vauvatreffit-kerrassa, jonka jälkeen otamme vastaan uudet ilmoittautumiset uusilta osallistujilta.

Tarkemmat tiedot kunkin ryhmän aikataulusta, ilmoittautumisohjeet ja vapaat paikat ilmoitetaan nettisivuilla ja Perheentalon somekanavilla.


Aikataulu

Vauvatreffit

Vauvatreffit


Ilmoittautuminen

Tällä hetkellä emme ota vastaan ilmoittautumisia Vauvatreffit -ryhmään. Seuraavan alkavan Vauvatreffit-ryhmän tarkempi aikataulu ja ilmoittautumislomake lisätään tälle sivulle noin viikkoa ennen ryhmän alkua. Seuraathan ilmoitteluamme Instagramissa ja Facebookissa!