Vauvatreffit

Vauvatreffit-ryhmä on suunnattu alle 1-vuotiaalle lapselle ja hänen vanhemmalleen. Ryhmä kokoontuu keskiviikkoisin kello 13 – 14. Ryhmässä voi tutustua muihin vanhempiin ja jakaa kokemuksia vauva-arjesta. Mukaan mahtuu 7 vanhempaa lapsensa kanssa. Ryhmässä on erilaisten teemojen mukaista toimintaa, ja toiminnan suunnittelussa otetaan huomioon vanhempien toiveet. Aikaa on myös vapaalle keskustelulle ja kahvittelulle. Ryhmää ohjaavat Karelia-ammattikorkeakoulun hoitotyön ja fysioterapian opiskelijat.

Yhdellä ilmoittautumisella on mukana neljän ryhmäkerran kokonaisuudessa. Kokonaisuuden jälkeen otamme vastaan uudet ilmoittautumiset uusilta osallistujilta seuraavaan viiden kerran kokonaisuuteen. Tällä uudella käytännöllä haluamme varmistaa, että mahdollisimman moni pääsisi syksyn aikana mukaan ryhmään.

Tarkemmat ohjeet ilmoittautumiseen ja kokoontumispäivämäärät julkaistaan somekanavillamme ja nettisivuillamme aina noin viikkoa ennen kunkin ryhmäkokonaisuuden alkua. Samalla avataan myös ilmoittautumislomake.