Aamupala ja asiaa

Aamupala ja asiaa -tilaisuuksissa eri alojen asiantuntijat tulevat Perheentalolle kertomaan ajankohtaista tietoa lapsiperheitä koskettavista aiheista. Tilaisuudet järjestetään Perheentalolla keskiviikkoisin kello 9-10.30. Asiantuntijan alustus alkaa klo 9.30.

Voit tulla kuuntelemaan alustusta Perheentalon tarjoaman aamupalan (puuroa, hedelmiä ja erilaisia ammattiopisto Luovin opiskelijoiden leipomia leivonnaisia) ja kahvin äärelle, ja keskustella asiantuntijoiden ja muiden vanhempien tai lasten läheisten kanssa.  Osan tämän kevään aiheista voi katsoa myös tallenteena Pelastakaa Lasten YouTube-kanavalta.

Tilaisuudet ovat maksuttomia! Isommille lapsille pyrimme järjestämään lastenhoidon tilaisuuden ajaksi. Tilaisuuksiin ei tarvitse ennakkoilmoittautua.

24.4. aiheena Huomaa hyvä arjessa – tukea perhearjen sujuvuuteen/Pohjois-Karjalan Sydänpiiri ry (ei tallennetta)

Lapsiperhearjessa tulee usein pohtineeksi asioita eri arjen teemoihin liittyen. Mistä voi löytää luotettavaa tietoa perhearjen tueksi? Millaisia menetelmiä kannattaa kokeilla? Sydänliitto Pohjois-Karjalan hanketyöntekijä Salla Orozco Perheen Sydän Ratkaisee -hankkeesta tulee kertomaan Neuvokkaan perheen -materiaaleista ja Sydänliiton lapsiperhetoiminnasta.