Osallistu Perheentalon uusien tilojen suunnitteluun

Tervetuloa kanssamme tutustumaan uusiin tiloihimme ja suunnittelemaan niitä! Järjestämme kaksi samansisältöistä tilaisuutta lapsille ja heidän läheisilleen uusissa tiloissamme (os. Kauppakatu 27b A2-4) maanantaina 20.11. kello 13 – 15 ja torstaina 7.12. klo 9 – 11. Tilaisuudet ovat non-stop-tilaisuuksia, eli mukaan voi tulla itselle sopivana ajankohtana.

Tilaisuuksissa lapset ja aikuiset pääsevät tutustumaan tiloihin, ja esittämään toiveita ja mielipiteitä esimerkiksi eri toimintojen sijoittelun suhteen. Huomioithan, että tilat ovat tilaisuuksien ajankohtina tyhjillään, eli leikkimis- tai ajanviettomahdollisuutta ei tuolloin vielä ole.

Mukaan ilmoittaudutaan oheisella ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittaudu mukaan ensimmäiseen tilaisuuteen viimeistään 16.11., ja toiseen 4.12. Ilmoittautumisesi jälkeen ilmoittautumislomakkeen paikalle ilmestyy vahvistusviesti ilmoittautumisesta, jossa kerrotaan lisäohjeita. Luethan sen huolellisesti. Jos et pääsekään osallistumaan, peruthan ilmoittautumisen Whatsapp- tai tekstiviestillä p. 050 330 6532.

Lisäys tiedotteeseen 17.11.: HUOM! Ensimmäiseen tilaisuuteen 20.11. ei tullut ilmoittautumisia, joten se on peruttu!

Ilmoittautumislomake perheille

Kumpaan tilaisuuteen ilmoittaudut(Pakollinen)
Jotta saamme sinuun yhteyden, jos tilaisuus esimerkiksi peruuntuu.