Lapset vierekkäin nauramassa.

Salon Pelastakaa Lapset ry

Tuemme paikkakuntamme lapsia, nuoria ja vähävaraisia lapsiperheitä eri tavoin. Tule toimimaan kanssamme lasten hyväksi! 

Tervetuloa, mahtavaa, että löysit sivumme!

Salon Pelastakaa Lapset ry toimii salolaisten lasten, nuorten sekä lapsiperheiden hyväksi. Yhdistys toimii vapaaehtoisvoimin. Tällä hetkellä avustustoimintamme pääpaino on salolaislasten ja -nuorten koulunkäynnin sekä harrastamisen tukeminen Eväitä Elämälle- ohjelman kautta sekä vastaanottokeskuksessa järjestettävässä Lapsiystävällinen Tila (LYT) toiminnassa. Koronapandemia nosti esiin myös tarpeen ruokalahjakorttien jaolle yhteistyökumppanien kautta. Mahdollisuuksien mukaan olemme mukana paikallisissa tapahtumissa ja mukana järjestämässä lapsille mukavaa ajanvietettä. Keräämme jatkuvasti avustusvaroja eri tavoin.

Onko Sinulla toteuttamisen arvoinen idea, jotta salolaislapset voisivat paremmin? Olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaamme! Yhteistyö muiden toimijoiden kanssa olisi myös mukavaa- Tehdäänkö yhdessä Salosta huippupaikka olla lapsi?

Nainen lasten kanssa lattialla istumassa.
Jäsenyys

Tule mukaan!

Jokaisella on mahdollisuus toimia lasten puolesta!

Pelastakaa Lasten jäsenenä olet mukana auttamassa ja tukemassa lähialueesi lapsia ja nuoria. Voit halutessasi toimia myös vapaaehtoisena yhdistyksessämme.

Lapsi jalkapallo kainalossa ulkona.
Tuki

Hae tukea lapselle

Tuemme alle 18-vuotiaiden lasten harrastamista ja nuorten koulunkäyntiä. Tukea myönnetään tarveharkintaisesti ja käytettävissä olevien avustusvarojen puitteissa.

Lapsiystävällinen tila -toiminta Salossa

LYT eli lapsiystävällinen tila toiminta jatkuu Halikon vastaanottokeskuksessa Märynummella. Vapaaehtoisena annat aikaasi kerran viikossa 2h kerrallaan vastaanottokeskuksen leikkitilassa niinä viikkoina, kun se sinun aikatauluusi sopii. Tervetuloa mukaan vapaaehtoiseksi LYTiin!

Ota yhteyttä

Salon Pelastakaa Lapset ry

c/o Yhteisötalo Vinski

Tehdaskatu 13, 2. krs. 24100 Salo

salo@pelastakaalapset.net
p. 045 188 5022 (satunnaiskäytössä)

Seuraa meitä myös Facebookissa (Salon Pela), Instagramissa ja Twitterissä

Yhdistyksemme toimii vapaaehtoispohjalta ja yhteydenottoihin ei aina pystytä vastaamaan nopeasti.

Huomioithan, että yhdistys ei tee sosiaalityötä. Mikäli asiasi on ammatillinen tai koskee lomakoti- ja tukiperhetoimintaa, tukihenkilö- ja sporttikummitoimintaa, kotimaista adoptiota, perhehoitotoimintaa tai asiantuntijapalveluita, otathan yhteyttä Pelastakaa Lapset ry:n Etelä-Suomen aluetoimistoon: puh. 010 843 5000.

Tue toimintaamme

Lahjoitustili: FI27 1135 3000 3249 21 (NDEAFIHH)

Ajankohtaista

Uutiset 4.12.2023

Vuoden Lapsellinen Teko-diplomi 2023

Salon Pelastakaa Lapset ry myönsi vuonna 2023 Vuoden Lapsellinen Teko-diplomin Salon Palloilijoiden Perhefutikselle ja erityisesti sen ohjaajalle Hennille. Diplomi myönnetään taholle, joka on edistänyt paikallisesti lapsen oikeuksia. Tänä vuonna Lapsen oikeuksien viikon teemana oli ”lapsella on oikeus hyvinvointiin” ja yhdistyksen hallitus halusi myöntää diplomin taholle, joka on liikuttanut lapsia ja perheitä. SalPan perhefutiksessa Henni on…

Uutiset 14.11.2023

Hakuajat avustuksiin

Eväitä Elämälle-ohjelman hakuajat: Seuraava hakuaika Eväitä Elämälle-ohjelmaan (Harrastustuki ja Oppimateriaalituki 2.asteen opintoihin) 15.1.2024-4.2.2024 Hakemuksia käsitellään helmikuun puolessa välissä, minkä jälkeen yhteyshenkilö onn yhteydessä hakijoihin. Linkki sivulle: Hae tukea lapselle Ruokalahjakortit jaetaan yhteistyötahomme Anna Tukesi ry:n kautta eikä niitä voi tiedustella Salon yhdistykseltä. Päivitetty 14.11.2023

Tulevat tapahtumat


Pelastakaa Lapset logo.

Yhdistyksemme on Pelastakaa Lapset ry:n jäsenyhdistys

Pelastakaa Lapset on maailman johtava sitoutumaton lapsijärjestö ja lastensuojelun ammattilainen. Turvaamme jokaisen lapsen oikeuden elämään, suojeluun, oppimiseen ja osallisuuteen Suomessa ja maailmalla. Meillä on yli sadan vuoden kokemus lapsen oikeuksien edistämisestä. Tuomme lapset ja aikuiset yhteen rakentamaan pysyvästi parempaa tulevaisuutta. Koska lasten tulevaisuus alkaa nyt.