Toimintamme

Nippu ilmapalloja puistossa.
Yhdistyksemme haluaa vaikuttaa paikallisesti lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvointiin. Vuoden 2024 painopisteeksi olemme valinneet koulunkäynnin ja harrastamisen tukemisen, jotta tasavertainen osallistuminen tavalliseen arkeen mahdollistuu. Tuki kohdentuu lapselle tai nuorelle joko oppimateriaalien hankinnan tai harrastusmaksujen muodossa (Eväitä Elämälle-ohjelma).

Jotta avustustoiminta onnistuu, keräämme varoja esim. paikallisissa tapahtumissa ja myyjäisissä. Olemme iloksemme myös saaneet lahjoituksia sekä yksityisiltä henkilöiltä, yhdistyksiltä että yrityksiltä. Suuri kiitos meitä muistaneille!

Toinen tärkeä painopiste on kriisi- ja valmiustoimintaan osallistuminen, joka konkretisoituu Lapsiystävällinen Tila-toiminnan (LYT) järjestämisenä vastaanottokeskuksessa. Tämän toimintamuodon toteutumisen mahdollistaa keskusliiton kautta palkattu tuntityöntekijä sekä kouluttautuneet vapaaehtoiset.

Yhdistyksemme toimii vapaaehtoisvoimin. Vapaaehtoistyössä on tilaa kaikenlaisille tekijöille- niille, joille lasten asiat ovat lähellä sydäntä. Voit olla mukana vaikkapa järjestämässä tapahtumia ja ideoimassa tulevaa sekä ohjaamassa LYT-kerhoa. Yhteisen asian äärellä on mukava viettää aikaa! Vapaaehtoistyötä voi olla myös tiedon välittäminen yhdistyksestä siitä mahdollisesti hyötyville! Syksyisin yhdistyksen syyskokouksessa valitaan hallituksen jäsenet.

Yhteyden meihin saat parhaiten sähköpostilla salo@pelastakaalapset.net. Seuraa meitä myös Facebookissa (Salon Pela) Instagramissa (salon_pelastakaalapset_ry) ja Viestipalvelu X:ssä (salonpela)!

Yhteystiedot

Salon Pelastakaa Lapset ry

c/o Yhteisötalo Vinski

Tehdaskatu 13, 2 krs.

24100 Salo

salo@pelastakaalapset.net
045 188 5022 (satunnaiskäytössä)
FI27 1135 3000 3249 21 (NDEAFIHH)

Puheenjohtaja sekä Lapsiystävällinen Tila Toiminta: Eva Castrén salonpela@gmail.com
Sihteeri: Sari Pesonen
Taloudenhoitaja: Riitta Castrén