Tule mukaan!

Nainen lasten kanssa lattialla istumassa.

Pelastakaa Lasten jäsenenä olet mukana auttamassa ja tukemassa lähialueesi lapsia ja nuoria. Samalla olet osa maailman suurinta, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumatonta järjestöä, joka edistää lapsen oikeuksien toteutumista yli 120 maassa.

Jäsenenä voit osallistua ja vaikuttaa paikallisyhdistyksen toiminnassa ja halutessasi voit toimia myös vapaaehtoisena yhdistyksessä. Järjestämme toimintaa, tapahtumia, tuemme harrastamista ja opiskelua sekä pidämme lasten puolia yhdessä. Jäsenmaksulla tuet paikallisyhdistyksemme ja koko järjestön toimintaa.

Jäsenetuna saat Pelastakaa Lapset -lehden neljästi vuodessa. Lisäksi jäsenemme saavat jäsentiedotusta sähköpostiin. Voit seurata viestintää myös somessa ja yhdistyksen nettisivuilla tai kysy lisää paikallisyhdistyksen luottamushenkilöiltä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Liity jäseneksi

Voit liittyä jäseneksi verkossa järjestön sivuilla tai ottamalla yhteyttä paikallisyhdistykseemme. Verkossa liittyessä maksat samalla kuluvan vuoden jäsenmaksun.

Salon yhdistyksemme on toiminut jo 60 vuoden ajan vapaaehtoisvoimin. Toivottavasti innostut ja tulet jatkamaan perinnettä, jotta yhdistyksemme säilyy osana Saloa jatkossakin. Tarve vapaaehtoistoimijoille on suuri. Ajan, jonka käytät vapaaehtoistyöhön, määrittelet sinä itse. Vaatimuksena on vain aito innostus sekä kiinnostus auttaa. Vapaaehtoiset allekirjoittavat Pelastakaa Lapset -järjestön sitoumuksen lasten suojelemiseksi vapaaehtoistoiminnassa, toisin sanoen tavoittelevat kaikessa vapaaehtoistyössään lasten etua.

Salon yhdistyksessämme Sinulla on mahdollisuus:

  • toimia vapaaehtoisena ohjaajana vastaanottokeskuksen lapsiystävällinen tila toiminnassa
  • tulla myymään kojullemme esim. Hyvänmielentorille tai muihin tapahtumiin
  • järjestää kanssamme koko perheen tapahtumia esim. Lapsen oikeuksien päivän tapahtumia
  • toteuttaa itseä kiinnostavan projektin, mikä sopii yhdistyksen toimintaan (esim. yhdistyksessä toteutettu koululaisille elämäntaidonvalmennusprojekteja)
  • tehdä kasvomaalauksia, täyttää ilmapalloja, keittää kahvia tai lukea satuja
  • neuloa, askarrella, leipoa tai kehitellä myyjäistuotteita yksin tai yhdessä
  • toimia hallituksen jäsenenä ja huolehtia varojen suuntaamisesta tarvitseville
  • jakaa somessa tietoa yhdistyksestämme
  • osallistua liiton tarjoamiin useisiin monipuolisiin koulutuksiin ja mahdollisuuksiin

…. ja vaikka mitä muuta!

Yhteyden meihin saat parhaiten salo@pelastakaalapset.net