Haluatko tukea helsinkiläislasten oppimista? – Lahjoita!

Helsingin Pelastakaa Lapset ry

Jokaisella lapsella on oikeus hyvään kehitykseen ja oppimisen iloon

Pelastakaa Lasten Ambition for Children 2030 – globaalin strategian keskiössä on mm. tukea lasten koulunkäyntiä ja auttaa heitä oppimaan niin lukemisessa kuin laskemisessa.  Strategiaamme toteuttavat kansalliset ja paikalliset toimijat eri puolilla maailmaa. Meillä Helsingin Pelastakaa Lapsissa on kunniatehtävä auttaa Stadin lapsia kohentamaan laskutaitoaan ja pärjäämään muutenkin koulussa. Työmme konkretisoituu Arvosanat ylös -hankkeessa. 

Apuja matikan haasteisiin

Hei yläkoululainen!
Nyt sinulla on loistava tilaisuus parantaa matikan osaamistasi. Jos käyt yläkoulua ja arvosanasi matikassa on ollut korkeintaan kuusi,  sinulla on hyvä mahdollisuus päästä mukaan Arvosanat ylös -hankkeeseemme.  Tukea on saanut jo yli 180 nuorta. Heistä 3/4 kohotti matikan arvosanaansa 1 – 3 numerolla. Älä siis aikaile, vaan ilmoittaudu mukaan. Jätä yhteydenottopyyntö täyttämällä lomake alla olevan linkin takaa tai ota suoraan yhteyttä osoitteeseen: konsta.ojamaa@pelastakaalapset.net tai soita 040 128 0208.

 

Tunti viikossa vaikuttavaa vapaaehtoistyötä kotisohvalta

Hei korkeakouluopiskelija!
Nyt sinulla on upea tilaisuus aloittaa vapaaehtoisena Arvosanat ylös -hankkeessamme. Jos sinulla on vielä peruskoulun matikka hyvin hallussa,  ryhdy teini-ikäiselle matikkamentoriksi.

Sitoudut kuuden viikon jaksolle, ja tehtävänäsi on antaa matikan yksityisopetusta tunti viikossa etäyhteydellä. Mentoritunnit voit sovitella oppilaasi kanssa omien aikataulujesi mukaan. Mentoritunnilla keskitytään vain matikan ongelmiin.
Jätä yhteydenottopyyntö täyttämällä lomake alla olevan linkin takaa tai ota suoraan yhteyttä osoitteeseen: konsta.ojamaa@pelastakaalapset.net tai soita 040 128 0208.

Tule mukaan!

Jäsenyys Pelastakaa Lasten Helsingin paikallisyhdistyksessä on reilu kannanotto lasten ihmisoikeuksien puolesta niin Stadissa kuin maailmalla.
Meitä tarvitaan aina – siis mukaan vaan!

Poika jalkapallon kanssa.

Matikan mentori osaa auttaa!

Mentoroinnissa mukana olleiden nuorten mietteitä:

“Motivaatio kasvoi, nautin mentoritunneista ja matikan opiskelustakin koulussa. Sai sellaisen olon, että ehkä pystynkin tähän. Mentorin ohjaus oli selkeää ja auttoi minua paljon. Sain päättöarvosanaksi 8,  joka on minulle suuri parannus!”

“Mentoroinnista oli paljon apua enkä varmaan ilman sitä olisi päässyt matikasta läpi. Oli helppo kysyä, jos jokin asia oli vaikeaa. Mentoroinnin avulla sain tehtävät tehtyä tunnilla nopeammin eikä tarvinnut kysyä niin paljon apua tunneilla. Numerot nousivat hieman aikaisemmasta mentoroinnin ansiosta!”

Lapsi juoksee pallo käsissään ulkona.

Ilo auttaa lapsia – ryhdy kuukausilahjoittajaksi

 Lahjoita lasten koulunkäynnin hyväksi – lahjoita tulevaisuuteen!

 Maksun saaja: Helsingin Pelastakaa Lapset ry (huomioi saajan täydellinen nimi)
Saajan tilinumero: FI02 4405 0010 3547 05, Viite: 10016
Maksun suuruus: sinä päätät
Toistuvuus: kuukausittain tai kertalahjoitus

Ilo auttaa lapsia! 

Poliisihallituksen myöntämä rahankeräyslupa: RA/2023/175
Helsingin Pelastakaa Lapset ry, Y-tunnus 2636343-2

Ota yhteyttä

Helsingin Pelastakaa Lapset ry
toiminnanjohtaja Sirpa Kopsa
044 988 1708, helsinki@pelastakaalapset.net

Arvosanat ylös -hanke
Hankepäällikkö Konsta Ojamaa
040 128 0208, konsta.ojamaa@pelastakaalapset.net

Postiosoite:
Helsingin Pelastakaa Lapset ry
c/o Innovation Home, Hämeentie 135 A, 00560 Helsinki

Toiminnantarkastaja tarkastanut hallinnon ja tilinpäätöksen vuodelta 2023. Yhdistyksen kokous 5.3.24 myönsi vastuuvapauden tilivelvollisille.
STEA tarkastanut hankeraportin ja arvioinut tuloksellisuuden erittäin hyväksi.
Yhdistys antanut rahankeräysluvan vaatiman vuosiraportin vuodelta 2023 Poliisihallinnolle.
Rahankeräyslupa RA/2023/175


Yhdistyksemme on Pelastakaa Lapset ry:n jäsenyhdistys

Pelastakaa Lapset on maailman johtava sitoutumaton lapsijärjestö ja lastensuojelun ammattilainen. Turvaamme jokaisen lapsen oikeuden elämään, suojeluun, oppimiseen ja osallisuuteen Suomessa ja maailmalla. Meillä on yli sadan vuoden kokemus lapsen oikeuksien edistämisestä. Tuomme lapset ja aikuiset yhteen rakentamaan pysyvästi parempaa tulevaisuutta. Koska lasten tulevaisuus alkaa nyt.