Haluatko tukea helsinkiläislasten matikan taitoja? – Lahjoita!

Helsingin Pelastakaa Lapset ry

Jokaisella lapsella on oikeus hyvään kehitykseen ja oppimisen iloon

Pelastakaa Lasten Ambition for Children 2030 – globaalin strategian keskiössä on mm. tukea lasten koulunkäyntiä ja auttaa heitä oppimaan niin lukemisessa kuin laskemisessa.  Strategiaamme toteuttavat kansalliset ja paikalliset toimijat eri puolilla maailmaa. Meillä Helsingin Pelastakaa Lapsissa on kunniatehtävä auttaa Stadin lapsia kohentamaan laskutaitoaan ja pärjäämään muutenkin koulussa. Työmme konkretisoituu Arvosanat ylös -hankkeessa. 

Apuja matikan haasteisiin

Hei yläkoululainen tai toisen asteen aloittaja!
Nyt sinulla on loistava tilaisuus parantaa matikan osaamistasi. Jos käyt yläkoulua tai aloitit syksyllä lukiossa tai amiksessa, ja arvosanasi matikassa on ollut korkeintaan kuusi,  sinulla on hyvä mahdollisuus päästä mukaan Arvosanat ylös -hankkeeseemme.  Tukea on saanut jo yli 150 nuorta. Heistä 3/4 kohotti matikan arvosanaansa 1 – 3 numerolla. Älä siis aikaile, vaan ilmoittaudu mukaan. Jätä yhteydenottopyyntö täyttämällä lomake alla olevan linkin takaa tai ota suoraan yhteyttä osoitteeseen: konsta.ojamaa@pelastakaalapset.net tai soita 040 128 0208.

 

Tunti viikossa vaikuttavaa vapaaehtoistyötä kotisohvalta

Hei korkeakouluopiskelija!
Nyt sinulla on upea tilaisuus aloittaa vapaaehtoisena Arvosanat ylös -hankkeessamme. Jos sinulla on vielä peruskoulun matikka hyvin hallussa,  ryhdy teini-ikäiselle matikkamentoriksi.

Sitoudut kuuden viikon jaksolle, ja tehtävänäsi on antaa matikan yksityisopetusta tunti viikossa etäyhteydellä. Mentoritunnit voit sovitella oppilaasi kanssa omien aikataulujesi mukaan. Mentoritunnilla keskitytään vain matikan ongelmiin.
Jätä yhteydenottopyyntö täyttämällä lomake alla olevan linkin takaa tai ota suoraan yhteyttä osoitteeseen: konsta.ojamaa@pelastakaalapset.net tai soita 040 128 0208.

 

Tule mukaan!

Jäsenyys Pelastakaa Lasten Helsingin paikallisyhdistyksessä on reilu kannanotto lasten ihmisoikeuksien puolesta niin Stadissa kuin maailmalla.
Meitä tarvitaan aina – siis mukaan vaan!

Poika jalkapallon kanssa.

Matikan mentori osaa auttaa!

“Mentorointi antoi paljon motivaatiota matematiikan lisäksi muihin kouluaineisiin. Matematiikka on ollut huonoin kouluaineeni tähän saakka, ja nyt sain siitä mentoroinnin avulla todella hyviä numeroita.  Se todistaa, että pystyn saavuttamaan hyviä oppimistuloksia missä tahansa oppiaineissa. Mentorituntien aikana oli tosi helppoa kysyä mentorilta mitä vain laskuihin liittyvää. Mentorointijakson aikana oppiminen ja osaaminen paranivat huimasti ja nopeasti.

Oli hyvä, että mentorin kanssa pystyi sopimaan tuntien ajankohdat siten, että esimerkiksi heti kokeen jälkeen ei ollut tuntia tai ennen koetta pystyi kysymään kaikkein vaikeimmista asioista ja harjoittelemaan niitä yhdessä. Mentori oli selkeä, kärsivällinen ja hyvä opettamaan sekä antoi paljon hyviä vinkkejä.  

Lämmin kiitos tästä mahdollisuudesta ja siitä, että tunteja oli mahdollista saada kevään aikana suunniteltua enemmän. Mentorille erityiskiitos.”
Palaute 9. luokan oppilaalta viime kevätlukukaudelta. 

 

Lapsi juoksee pallo käsissään ulkona.

Ilo auttaa lapsia – ryhdy kuukausilahjoittajaksi

 Lahjoita lasten koulunkäynnin hyväksi – lahjoita tulevaisuuteen!

 Maksun saaja: Helsingin Pelastakaa Lapset ry (huomioi saajan täydellinen nimi)
Saajan tilinumero: FI02 4405 0010 3547 05, Viite: 10016
Maksun suuruus: sinä päätät
Toistuvuus: kuukausittain tai kertalahjoitus

Ilo auttaa lapsia! 

Poliisihallituksen myöntämä rahankeräyslupa: RA/2023/175
Helsingin Pelastakaa Lapset ry, Y-tunnus 2636343-2

Ota yhteyttä

Helsingin Pelastakaa Lapset ry
toiminnanjohtaja Sirpa Kopsa
044 988 1708, helsinki@pelastakaalapset.net

Arvosanat ylös -hanke
Hankepäällikkö Konsta Ojamaa
040 128 0208, konsta.ojamaa@pelastakaalapset.net

Postiosoite:
Helsingin Pelastakaa Lapset ry
c/o Innovation Home, Hämeentie 135 A, 00560 Helsinki

Muut palvelut lapsiperheille ja viranomaisille:
– kotimaan ja kansainvälisiin adoptioihin liittyvät asiat
– lastensuojelun sijais- ja avohuoltoon liittyvöt asiat
– lomakoti-, tukiperhe-, sporttikummi- ja tukihenkilötoimintaan liittyvät asiat

Etelä-Suomen aluetoimisto
puhelin 010 843 5000
Koskelantie 38, 00610 Helsinki
info@pelastakaalapset.fi


Yhdistyksemme on Pelastakaa Lapset ry:n jäsenyhdistys

Pelastakaa Lapset on maailman johtava sitoutumaton lapsijärjestö ja lastensuojelun ammattilainen. Turvaamme jokaisen lapsen oikeuden elämään, suojeluun, oppimiseen ja osallisuuteen Suomessa ja maailmalla. Meillä on yli sadan vuoden kokemus lapsen oikeuksien edistämisestä. Tuomme lapset ja aikuiset yhteen rakentamaan pysyvästi parempaa tulevaisuutta. Koska lasten tulevaisuus alkaa nyt.