Vapaaehtoiseksi

On merkityksellistä saada olla kannustamassa nuoria ja luomassa heille pystyvyyden kokemuksia. Parhaimmillaan on ollut mahtavaa olla mukana todistamassa sitä, kun mentoroitavani korotti arvosanaansa huimasti ja pääsi haluamaansa lukioon.

Ryhdy matikan mentoriksi vähävaraisen perheen nuorelle!

Tule vapaaehtoiseksi mentoriksi Helsingin Pelastakaa Lapset ry:n toteuttamaan Arvosanat ylös -hankkeeseen! Jos olet korkeakouluopiskelija ja sinulla on matematiikka hyvin hallussa, jatka lukemista.

Mentorointi on vaikuttavaa vapaaehtoistyötä, jota voit tehdä kotisohvaltasi. Sitoudut auttamaan nuorta matematiikan pulmissa kerran viikossa yhden tunnin ajan. Tunnit toteutetaan etäyhteyksin. Yksi mentorointijakso kestää kuusi viikkoa, eli sitoudut auttamaan vain kuusi tuntia kerrallaan. Oppilaat ovat 13-16 -vuotiaita nuoria. Tuntien ajankohdat voit sopia yhdessä oppilaan kanssa omien aikataulujesi mukaan.

Oppimisen eriarvoistumiselle on laitettava stoppi! Tule siis mukaan talkoisiin ja täytä yhteystietosi alla olevan linkin kautta niin otamme sinuun pian yhteyttä. Emme edellytä pedagogisia opintoja, matikan perustaidot ja halu auttaa riittävät mainiosti!

Lisätietoja mentoroinnista antaa:

Konsta Ojamaa

Hankepäällikkö, Arvosanat ylös -hanke

konsta.ojamaa@pelastakaalapset.net

 +358 40 1280208

Ilmoittaudu mentoriksi

Minua kiinnostaa vapaaehtoistyö matematiikan mentorina. Ilmoittaudun mentoriksi.

Nimi(Pakollinen)
Sähköposti