Hae tukea lapselle

Mentoritunnit oli kivoja ja auttoivat paljon! Minulla ei ole enää niin paljon stressiä matematiikan suhteen ja minulla on enemmän itsevarmuutta.

Matematiikan mentori

Tarvitsetko tukea matematiikkaan? Meillä on avoin haku matematiikan mentoritunneille, jotka ovat maksuttomia vähävaraisten perheiden lapsille. Mahdollisuus on saada kuusi matikan yksilöllistä etätuntia yhdistyksen vapaaehtoisilta mentoreilta, jotka ovat nuoria korkeakouluopiskelijoita. Mentorin tunti on kerran viikossa yhdessä sovittuna aikana. Vuonna 2024 mentoritunnit on suunnattu 13-16 -vuotiaille nuorille yläkoululaisille, joiden matikan arvosanat ovat olleet heikkoja. Ilmoittaudu mukaan alla olevan lomakkeen kautta.

Lisätietoja mentoroinnista antaa:

Konsta Ojamaa

Hankepäällikkö, Arvosanat ylös -hanke

konsta.ojamaa@pelastakaalapset.net

 +358 40 1280208

Pyydä mentoria

Haluaisiko lapsesi saada maksutonta tuke matematiikkaan? Pyydä mentoria oheisella lomakkeella.

Huoltajan nimi(Pakollinen)
Sähköposti

Harrastustuki

Keskustoimistolla ei valitettavasti ole tällä hetkellä mahdollisuutta ottaa uusia tuettavia vuodelle 2024, koska tuettavia on jo niin paljon. Pelastakaa Lasten keskustoimisto jakaa harrastustukea kulloinkin käytettävissä olevien resurssien puitteissa.

Mahdollisista muutoksista ilmoitamme nettisivuillamme. 

Tiedustelut vain sähköpostitse: harrastustuki@pelastakaalapset.fi

Hyvä tuensaaja,  

Keskustoimiston harrastustukitoiminta viettää kesäomaa ajalla 1.7.2024 – 31.7.2024. Keskustoimisto ei vastaa tiedusteluihin tai käsittele harrastustukimaksuja tällä aikavälillä. Toimitattehan kevään laskut 24.6.2024 mennessä, jotta ehdimme käsitellä ne ennen kesälomaa.  

Eväitä Elämälle – ohjelma

Pelastakaa Lasten Eväitä Elämälle -ohjelman kautta tuetaan vähävaraisten perheiden lapsia ja nuoria harrastus- ja oppimateriaalituen sekä mentoroinnin kautta.   

Eväitä Elämälle -ohjelman tuki kohdennetaan lapsille, joiden mahdollisuus osallistua harrastuksiinsa on uhattuna ja joilla on haasteita kattaa oppimateriaalikustannuksia perheen vähävaraisuuden tai muiden sosiaalisten haasteiden vuoksi.  

Eväitä Elämälle -ohjelma edistää lasten yhdenvertaisuutta, osallisuutta ja hyvää kehitystä. Sillä tavoitellaan pysyviä muutoksia niin yksilöiden kuin yhteiskunnankin tasolla.

Paikallisyhdistykset toimivat vapaaehtoisvoimin. Tukea myönnetään tarveharkintaisesti ja käytettävissään olevien avustusvarojen puitteissa. 

Eväitä Elämälle -ohjelma – Pelastakaa Lapset

Ohjelman tuloksia vuodelta 2023

Yli 13000 lasta sai tukea

Tukea jaettiin yhteensä 1 237 850 euroa

Tukea harrastuksiin

2719 lasta sai harrastustukea
Ikoni.

Tukea opiskeluun

137 lasta sai oppimateriaalitukea
Ikoni.

59 yhdistystä mukana

Tietosuojaseloste