Hae tukea lapselle

Matematiikan mentori

Meillä on avoin haku matematiikan mentoritunneille, jotka ovat maksuttomia vähävaraisten perheiden lapsille. Mahdollisuus on saada kuusi matikan yksilöllistä etätuntia yhdistyksen vapaaehtoisilta mentoreilta, jotka ovat nuoria korkeakouluopiskelijoita. Mentorin tunti on kerran viikossa yhdessä sovittuna aikana. Syyskaudella 2023 mentoritunnit on suunnattu yläkoululaisille sekä lukiossa ja ammatillisessa koulutuksessa aloittaneille nuorille, joiden matikan arvosanat ovat olleet heikkoja. Ilmoittaudu mukaan alla olevan lomakkeen kautta.

Lisätietoja mentoroinnista antaa:

Konsta Ojamaa

Hankepäällikkö, Arvosanat ylös -hanke

konsta.ojamaa@pelastakaalapset.net

 +358 40 1280208

Pyydä mentoria

Haluaisitko saada lapsellesi maksuttomia matematiikan yksityistunteja? Pyydä mentoria oheisella lomakkeella.

Huoltajan nimi(Pakollinen)
Sähköposti

Harrastustuki

Keskustoimistolla ei valitettavasti ole tällä hetkellä mahdollisuutta ottaa uusia tuettavia vuodelle 2024, koska tuettavia on jo niin paljon. Pelastakaa Lasten keskustoimisto jakaa harrastustukea kulloinkin käytettävissä olevien resurssien puitteissa.

Mahdollisista muutoksista ilmoitamme nettisivuillamme. 

Tiedustelut vain sähköpostitse: harrastustuki@pelastakaalapset.fi

Eväitä Elämälle – ohjelma

Pelastakaa Lasten Eväitä Elämälle -ohjelman kautta tuetaan vähävaraisten perheiden lapsia ja nuoria harrastus- ja oppimateriaalituen sekä mentoroinnin kautta.   

Eväitä Elämälle -ohjelman tuki kohdennetaan lapsille, joiden mahdollisuus osallistua harrastuksiinsa on uhattuna ja joilla on haasteita kattaa oppimateriaalikustannuksia perheen vähävaraisuuden tai muiden sosiaalisten haasteiden vuoksi.  

Eväitä Elämälle -ohjelma edistää lasten yhdenvertaisuutta, osallisuutta ja hyvää kehitystä. Sillä tavoitellaan pysyviä muutoksia niin yksilöiden kuin yhteiskunnankin tasolla.

Paikallisyhdistykset toimivat vapaaehtoisvoimin. Tukea myönnetään tarveharkintaisesti ja käytettävissään olevien avustusvarojen puitteissa. 

Ohjelman tuloksia vuodelta 2022

Yli 13000 lasta sai tukea

Tukea jaettiin yhteensä yli 1 milj. euroa

Tukea harrastuksiin

1891 lasta sai harrastustukea
Ikoni.

Tukea opiskeluun

270 lasta sai oppimateriaalitukea
Ikoni.

60 yhdistystä mukana

Tietosuojaseloste