Kuopion Pelastakaa Lapset ry

Tuemme paikkakuntamme lapsia, nuoria ja vähävaraisia lapsiperheitä eri tavoin. Tule toimimaan kanssamme lasten hyväksi! 

Kuopion Pelastakaa Lapset ry 

Kuopion Pelastakaa Lapset ry tukee lapsiperheiden arkea, tuottaa iloa lapsille ja edistää lasten arvostusta Kuopiossa ja lähiympäristössä.

Teemme monipuolista vapaaehtoistoimintaa ja tarjoamme vapaaehtoisille merkityksellisen harrastuksen ja mahdollisuuden tutustua uusiin ihmisiin.

Rahoitamme toimintaamme myyjäisillä, arpajaisilla ja avustusvaroin. Saamme lahjoituksia paikallisilta yrityksiltä ja yksityishenkilöiltä. Lahjoitukset käytämme kuopiolaisten ja lähialueiden lasten ja nuorten hyväksi, mm. Eväitä Elämälle -ohjelman harrastusavustuksina.

Teemme yhteistyötä alueen toimijoiden kanssa vaihtaen tietoja ja järjestäen yhteisiä tapahtumia.

Jäsenyys

Tule mukaan!

Jokaisella on mahdollisuus toimia lasten puolesta!

Pelastakaa Lasten jäsenenä olet mukana auttamassa ja tukemassa lähialueesi lapsia ja nuoria. Voit halutessasi toimia myös vapaaehtoisena yhdistyksessämme.

Tuki

Hae tukea lapselle

Tuemme alle 18-vuotiaiden lasten harrastamista. Tukea myönnetään tarveharkintaisesti ja käytettävissä olevien avustusvarojen puitteissa.

Ota yhteyttä

Kuopion Pelastakaa Lapset ry

Puheenjohtaja Liisa Törn

Sähköposti: kuopio@pelastakaalapset.net

Postiosoite: Kuopion Pelastakaa Lapset ry, Lapinlinnankatu 14, 70110 Kuopio.

Yhdistyksemme toimii vapaaehtoispohjalta ja yhteydenottoihin ei aina pystytä vastaamaan nopeasti.

Huomioithan, että yhdistys ei tee sosiaalityötä. Mikäli asiasi on ammatillinen tai koskee lomakoti- ja tukiperhetoimintaa, tukihenkilö- ja sporttikummitoimintaa, kotimaista adoptiota, perhehoitotoimintaa tai asiantuntijapalveluita, otathan yhteyttä Pelastakaa Lapset ry:n Itä-Suomen aluetoimistoon: puh. 010 843 5180.

Ajankohtaista

Tulevat tapahtumat

Kuopion perheentalo Lapinlinnankatu 14 Kokous

Hallituksen kokous

Kuopion perheentalo Tapahtuma

PERHEKAHVILA

Kuopion Pelastakaa Lasten vapaaehtoisten järjestämä Perhekahvila Kuopion Perheentalolla klo 9-12. Perhekahvilassa kuulet myös Kuopion Pelastakaa Lapset ry:n toiminnasta. Tervetuloa!

Kuopion perheentalo Lapinlinnankatu 14 Tapahtuma

Käsityöilta

Käsityöilta pidetään Kuopion Perheentalolla (Lapinlinnankatu 14) klo 17-19. Käsityöilloissa lapset pääsevät yhdessä omien aikuistensa kanssa toteuttamaan erilaisia pieniä käsitöitä ja askarteluja. Illat toteutetaan Perheentalon avoimen…


Yhdistyksemme on Pelastakaa Lapset ry:n jäsenyhdistys

Pelastakaa Lapset on maailman johtava sitoutumaton lapsijärjestö ja lastensuojelun ammattilainen. Turvaamme jokaisen lapsen oikeuden elämään, suojeluun, oppimiseen ja osallisuuteen Suomessa ja maailmalla. Meillä on yli sadan vuoden kokemus lapsen oikeuksien edistämisestä. Tuomme lapset ja aikuiset yhteen rakentamaan pysyvästi parempaa tulevaisuutta. Koska lasten tulevaisuus alkaa nyt.