Kirkkonummen Pelastakaa Lapset ry

Tuemme paikkakuntamme lapsia, nuoria ja vähävaraisia lapsiperheitä eri tavoin. Tule toimimaan kanssamme lasten hyväksi! 

Tuemme Kirkkonummen lapsia ja nuoria

Kirkkonummen Pelastakaa Lapset ry on valtakunnallisen Pelastakaa Lapset ry:n jäsen. Yhdistyksen päämäärä on vaikuttaaa lapsiväestön asemaan Kirkkonummella ja toimia erityisesti niiden lasten ja nuorten hyväksi, jotka elävät vaikeissa olosuhteissa. Yhdistys on perustettu vuoden 2017 alussa.

Jäsenyys

Tule mukaan!

Toiminta yhdistyksessä on mukavaa ja palkitsevaa!

Pelastakaa Lasten jäsenenä olet mukana auttamassa ja tukemassa lähialueesi lapsia ja nuoria. Voit halutessasi toimia myös vapaaehtoisena yhdistyksessämme.

Tuki

Hae tukea lapselle

Yhdistyksemme on mukana Eväitä elämälle -ohjelmassa, minkä myötä tuemme lahjoituksin yksittäisten alle 18-vuotiaiden Kirkkonummelaisten nuorten harrastus- sekä opiskelumahdollisuuksia. Jaamme vuosittain noin 10 000€ tukea ohjelman piirissä.

Ota yhteyttä

Kirkkonummen Pelastakaa Lapset ry

knpelastakaalapset@gmail.com

Puheenjohtaja Susanna Lankinen

Yhdistyksemme toimii vapaaehtoispohjalta ja yhteydenottoihin ei aina pystytä vastaamaan nopeasti.

Huomioithan, että yhdistys ei tee sosiaalityötä. Mikäli asiasi on ammatillinen tai koskee lomakoti- ja tukiperhetoimintaa, tukihenkilö- ja sporttikummitoimintaa, kotimaista adoptiota, perhehoitotoimintaa tai asiantuntijapalveluita, otathan yhteyttä Pelastakaa Lapset ry:n Etelä-Suomen aluetoimistoon, puhelin: 010 843 5000.

Tue toimintaamme

Lahjoituksen voi tehdä yhdistyksemme tilille FI29 5727 2120 0231 45. Rahankeräysluvan numero: RA/2023/1534.

Autamme Kirkkonummen vähävaraisten perheiden lapsia ja nuoria lahjoitusvaroilla. Toimimme tiiviissä yhteistyössä myös Kirkkonummen kunnan sosiaalitoimen kanssa. 

Kiitos kaikille tukijoillemme!

Ajankohtaista

Uutiset 9.6.2024

Vipinää Veikkolassa

Kirkkonummen Pelastakaa Lapset ry osallstui lauantaina 8.6. Veikkola-päivään. Tapahtuma tarjosi mahdollisuuden verkostoitumiseen ja antoisaan keskusteluun sekä hattaraa perheiden herkkusuille.

Uutiset 27.5.2024

Hae tukea lapselle

Syksyn 2024 harrastus- ja oppimateriaalitukihakemuksien viimeinen vastaanottopäivä on 4.8.2024. Tämän päivän jälkeen emme ota syksylle enää vastaan harrastetukihakemuksia. Päivitämme kevään 2025 hakemusten viimeisen vastaanottopäivän nettisivuillemme, kun se on tiedossa. Toimita hakemus osoitteeseen: knpelastakaalapset@gmail.com

Uutiset 30.4.2024

Lapsen ääni -kysely 2024

Lapsen ääni -kysely on avautunut 29.4!  Vuosittain vastauksia on saatu yli 1000 nuorelta, ja Pelastakaa Lapset tarvitsee yhteistyötä ja apuanne, jotta lasten ja nuorten ääni saadaan esille!  Tänä vuonna kyselyllä selvitetään 12–17-vuotiaiden lasten ja nuorten kokemuksia hyvinvoinnista, taloudellisesta tilanteesta ja palveluista. Osallistumalla kyselyyn voidaan lasten ja nuorten mielipiteitä ja kokemuksia nostaa esille, ja näin ne voidaan myös…

Tulevat tapahtumat


Yhdistyksemme on Pelastakaa Lapset ry:n jäsenyhdistys

Pelastakaa Lapset on maailman johtava sitoutumaton lapsijärjestö ja lastensuojelun ammattilainen. Turvaamme jokaisen lapsen oikeuden elämään, suojeluun, oppimiseen ja osallisuuteen Suomessa ja maailmalla. Meillä on yli sadan vuoden kokemus lapsen oikeuksien edistämisestä. Tuomme lapset ja aikuiset yhteen rakentamaan pysyvästi parempaa tulevaisuutta. Koska lasten tulevaisuus alkaa nyt.