Tule mukaan!

Pelastakaa Lasten jäsenenä olet mukana auttamassa ja tukemassa lähialueesi lapsia ja nuoria. Samalla olet osa maailman suurinta, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumatonta järjestöä, joka edistää lapsen oikeuksien toteutumista yli 120 maassa.

Jäsenenä voit osallistua ja vaikuttaa paikallisyhdistyksen toiminnassa ja halutessasi voit toimia myös vapaaehtoisena yhdistyksessä. Järjestämme toimintaa, tapahtumia, tuemme harrastamista ja opiskelua sekä pidämme lasten puolia yhdessä. Jäsenmaksulla tuet paikallisyhdistyksemme ja koko järjestön toimintaa.

Jäsenetuna saat Pelastakaa Lapset -lehden neljästi vuodessa. Lisäksi jäsenemme saavat jäsentiedotusta sähköpostiin. Voit seurata viestintää myös somessa ja yhdistyksen nettisivuilla tai kysy lisää paikallisyhdistyksen luottamushenkilöiltä.

Pelastakaa Lapset järjestön kautta voit myös ryhtyä esimerkiksi vapaaehtoiseksi tukihenkilöksi tai sporttikummiksi. Tukiperheet helpottavat lapsen ja perheen elämää tilanteissa, joissa vanhempien voimavarat ovat heikentyneet. Sporttikummitoiminta puolestaan on tarkoitettu lapsille, joiden omilla vanhemmilla on rajalliset mahdollisuudet tukea lasta liikkumaan tai olla mukana harrastuksessa. Lisätietoja vapaaehtoistyöstä saat Pelastakaa Lapset järjestön sivuilta.

Otamme mielellämme toimintaamme mukaan uusia hyväntekijöitä. Ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan lisää, miten juuri sinä voisit olla toiminnassamme mukana ja auttaa Kirkkonummen lapsia ja nuoria.

Liity jäseneksi

Voit liittyä jäseneksi verkossa järjestön sivuilla tai ottamalla yhteyttä paikallisyhdistykseemme. Verkossa liittyessä maksat samalla kuluvan vuoden jäsenmaksun. Jäsenmaksumme on 30 euroa vuodessa ja alle 29-vuotiaille nuorisojäsenille 15 euroa vuodessa.