Tule mukaan toimimaan lasten hyvinvoinnin lisäämiseksi!

Yhdistyksemme päämääränä on vaikuttaa lasten hyvinvointiin ja toimia erityisesti niiden lasten ja nuorten hyväksi, jotka elävät vaikeissa olosuhteissa.

Tule mukaan toimimaan kanssamme lasten hyvinvoinnin lisäämiseksi

Espoon Pelastakaa Lapset ry on valtakunnallisen Pelastakaa Lapset ry:n jäsen. Yhdistyksemme perustettiin vuoden 2002 alussa.
Yhdistyksemme päämääränä on vaikuttaa lasten hyvinvointiin ja toimia erityisesti niiden lasten ja nuorten hyväksi, jotka elävät vaikeissa olosuhteissa. Toimintamme painopiste on Espoon lasten tukitoiminnassa. Tuemme paikkakuntamme lapsia, nuoria ja vähävaraisia lapsiperheitä eri tavoin.

Saavuttaaksemme pysyviä muutoksia lasten elämään tuemme heitä Eväitä Elämälle -ohjelman harrastustuella, tarjoamalla lapsiperheille taloudellista apua akuuteissa elämäntilanteissa, sekä hankkimalla ruokalahjakortteja.
Jouluisin jaamme yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa joululahjoja lapsille ja vähävaraisille lapsiperheille.

Kiitos, että välität.

Jäsenyys

Tule mukaan!

Jokaisella on mahdollisuus toimia lasten puolesta!

Pelastakaa Lasten jäsenenä olet mukana auttamassa ja tukemassa lähialueesi lapsia ja nuoria. Voit halutessasi toimia myös vapaaehtoisena yhdistyksessämme.
Tule toimimaan kanssamme lasten hyväksi!

Tuki

Hae tukea lapselle

Tuemme alle 18-vuotiaiden lasten harrastamista ja nuorten koulunkäyntiä. Tukea myönnetään tarveharkintaisesti ja käytettävissä olevien avustusvarojen puitteissa.
Seuraava harrastustuen hakuaika on 12.-25.8.2024.

Ota yhteyttä

Espoon Pelastakaa Lapset ry

espoo@pelastakaalapset.net

Puheenjohtaja Sirpa Riistama-Laari

Yhdistyksemme toimii vapaaehtoispohjalta ja yhteydenottoihin ei aina pystytä vastaamaan nopeasti.

Huomioithan, että yhdistys ei tee sosiaalityötä. Mikäli asiasi on ammatillinen tai koskee lomakoti- ja tukiperhetoimintaa, tukihenkilö- ja sporttikummitoimintaa, kotimaista adoptiota, perhehoitotoimintaa tai asiantuntijapalveluita, otathan yhteyttä Pelastakaa Lapset ry:n Etelä-Suomen aluetoimistoon: puh. 010 843 5000.

Tue toimintaamme

Voit osallistua toimintaamme myös tekemällä lahjoituksen tilillemme FI32 1745 3000 0384 73 (keräyslupa RA/2021/1003). Kaikki lahjoitukset käytetään espoolaisten lasten hyvinvoinnin tukemiseen.

Kiitos, että välität.

Ajankohtaista

Uutiset 6.6.2024

Tapiolan Inner Wheel klubilta lahjoitus Espoon Pelastakaa lapset ry:lle

Espoon Pelastakaa Lapset ry kiittää sydämellisesti Tapiolan Inner Wheel klubia saamastaan lahjoituksesta vaikeassa tilanteessa elävien espoolaisten lasten ja lapsiperheiden auttamiseksi.

Uutiset 4.6.2024

Ruokalahjakortteja Espoonlahden seurakunnalle

Lahjoitimme 29.5.2024 Espoonlahden seurakunnan diakoniatyölle 22 ruokalahjakorttia, joilla haluamme tukea heikossa asemassa olevia lapsiperheitä. Lue lisää ruoka-avun saamisesta täältä: Ruoka-apu – Pelastakaa Lapset

Uutiset 1.6.2024

Onnittelut kaikille tänään koulunsa päättäneille lapsille ja nuorille!

Yhdistyksemme onnittelee lämpimästi kaikkia tänään koulunsa päättäneitä lapsia ja nuoria, ammattiin valmistuneita sekä ylioppilaita ja toivottaa teille kaikille onnea onnea valtavasti, aina tulevaisuuteen asti!

Uutiset 6.5.2024

Osallistuimme lauantaina 4.5.2024 pidettyyn kasvattajailtapäivään

Osallistuimme Espoonlahden kirkolla pidettyyn Kasvattajailtapäivään, jossa esittelimme yhdistyksemme toimintaa. Iltapäivän aiheena oli lapsen ja nuoren kasvua ja kehityksen tukeminen myönteiseen ja yhteistä hyvää kunnioittavaan suuntaan sekä sosiaalisen median vaikutus lapsen kasvuun.

Uutiset 29.4.2024

Pelastakaa Lapset on mukana Tähdet, tähdet -ohjelmassa äitienpäivänä 12.5.2024.

Äitienpäivänä 12.5. Tähdet, tähdet -jaksossa nähdään tarinoita äidinrakkaudesta sekä avun merkityksestä lapsille maailman pahimmissa paikoissa.  Äitienpäivän kunniaksi Tähdet, tähdet -kilpailijat tekevät hyvää Pelastakaa Lasten kanssa. Sunnuntaina klo 19.30 Nelosella esitettävän jakson teema on rakkaus ja erityisesti äidinrakkaus maailman pahimmissa paikoissa.  Silmät eivät pysy kuivina, kun kilpailijat saavat henkilökohtaiset videoterveiset eri puolilta maailmaa. Yksi illan koskettavimmista…

Uutiset 24.3.2024

NICE peli-illan arpajaisten tuotto Espoon Pelastakaa lapset ry:lle

Espoon Pelastakaa Lapset ry kiittää lämpimästi Heli Lepolaa, jonka Tapiolan Ainoan Bogey Parkissa järjestämän NICE-peli-illan arpajaisten tuotto lahjoitettiin espoolaisten lasten ja lapsiperheiden auttamiseksi.

Uutiset 14.3.2024

Osallistuimme Jupperin Omakotiyhdistyksen talviriehaan sunnuntaina 11.3.2024

Yhdistyksemme osallistui sunnuntaina 11.3 pidettyyn Jupperin Omakotiyhdistyksen järjestämään talviriehaan, jossa lapsille oli järjestetty juoksukilpailut, ratsastusta ja tutustumista uuden karheaan paloautoon. Yhdistyksemme kiittää Omakotiyhdistystä mahdollisuudesta osallistua tähän perinteiseen talviriehaan ja saamistamme lahjoituksista, joilla autetaan harrastusmaksuissa vaikeissa tilanteissa eläviä espoolaisia lapsia ja nuoria.

Tulevat tapahtumat


Pelastakaa Lapset -logo.

Yhdistyksemme on Pelastakaa Lapset ry:n jäsenyhdistys

Pelastakaa Lapset on maailman johtava sitoutumaton lapsijärjestö ja lastensuojelun ammattilainen. Turvaamme jokaisen lapsen oikeuden elämään, suojeluun, oppimiseen ja osallisuuteen Suomessa ja maailmalla. Meillä on yli sadan vuoden kokemus lapsen oikeuksien edistämisestä. Tuomme lapset ja aikuiset yhteen rakentamaan pysyvästi parempaa tulevaisuutta. Koska lasten tulevaisuus alkaa nyt.