Espoon Pelastakaa Lapset ry

Tuemme paikkakuntamme lapsia, nuoria ja vähävaraisia lapsiperheitä eri tavoin. Tule toimimaan kanssamme lasten hyväksi! 

Tule mukaan toimimaan kanssamme lasten hyvinvoinnin lisäämiseksi

Espoon Pelastakaa Lapset ry on valtakunnallisen Pelastakaa Lapset ry:n jäsen. Yhdistyksemme perustettiin vuoden 2002 alussa.
Yhdistyksemme päämääränä on vaikuttaa lasten hyvinvointiin ja toimia erityisesti niiden lasten ja nuorten hyväksi, jotka elävät vaikeissa olosuhteissa. Toimintamme painopiste on Espoon lasten tukitoiminnassa.

Saavuttaaksemme pysyviä muutoksia lasten elämään tuemme heitä Eväitä Elämälle -ohjelman harrastustuella ja tarjoamme lapsiperheille taloudellista apua akuuteissa tilanteissa.

Jouluisin hankimme joululahjoja lapsille ja ruokalahjakortteja vähävaraisille lapsiperheille.

Kiitos, että välität.

Jäsenyys

Tule mukaan!

Jokaisella on mahdollisuus toimia lasten puolesta!

Pelastakaa Lasten jäsenenä olet mukana auttamassa ja tukemassa lähialueesi lapsia ja nuoria. Voit halutessasi toimia myös vapaaehtoisena yhdistyksessämme.

Tuki

Hae tukea lapselle

Tuemme alle 18-vuotiaiden lasten harrastamista ja nuorten koulunkäyntiä. Tukea myönnetään tarveharkintaisesti ja käytettävissä olevien avustusvarojen puitteissa.

Ota yhteyttä

Espoon Pelastakaa Lapset ry

espoo@pelastakaalapset.net

Puheenjohtaja Sirpa Riistama-Laari

Yhdistyksemme toimii vapaaehtoispohjalta ja yhteydenottoihin ei aina pystytä vastaamaan nopeasti.

Huomioithan, että yhdistys ei tee sosiaalityötä. Mikäli asiasi on ammatillinen tai koskee lomakoti- ja tukiperhetoimintaa, tukihenkilö- ja sporttikummitoimintaa, kotimaista adoptiota, perhehoitotoimintaa tai asiantuntijapalveluita, otathan yhteyttä Pelastakaa Lapset ry:n Etelä-Suomen aluetoimistoon: puh. 010 843 5000.

Tue toimintaamme

Voit osallistua toimintaamme myös tekemällä lahjoituksen tilillemme FI32 1745 3000 0384 73 (keräyslupa RA/2021/1003). Kaikki lahjoitukset käytetään espoolaisten lasten hyvinvoinnin tukemiseen.

Kiitos, että välität.

Ajankohtaista

Tulevat tapahtumat


Pelastakaa Lapset -logo.

Yhdistyksemme on Pelastakaa Lapset ry:n jäsenyhdistys

Pelastakaa Lapset on maailman johtava sitoutumaton lapsijärjestö ja lastensuojelun ammattilainen. Turvaamme jokaisen lapsen oikeuden elämään, suojeluun, oppimiseen ja osallisuuteen Suomessa ja maailmalla. Meillä on yli sadan vuoden kokemus lapsen oikeuksien edistämisestä. Tuomme lapset ja aikuiset yhteen rakentamaan pysyvästi parempaa tulevaisuutta. Koska lasten tulevaisuus alkaa nyt.