Toimintamme

Ilmapalloja puistossa.

Espoon Pelastakaa Lapset ry on valtakunnallisen Pelastakaa Lapset ry:n jäsen. Yhdistyksemme päämääränä on vaikuttaa lasten hyvinvointiin ja toimia erityisesti niiden lasten ja nuorten hyväksi, jotka elävät vaikeissa olosuhteissa. Toimintamme painopiste on Espoon lasten tukitoiminnassa. Yhdistyksemme perustettiin vuoden 2002 alussa.

Teemme yhteistyötä mm. Avopalveluyksikkö Esmiinan kanssa. Yhteistyökumppaneitamme ovat lisäksi Espoon Ikea ja Thermo Fisher Scientific Oy. Jouluisin hankimme joululahjoja lapsille ja jouluruokaa vähävaraisille lapsiperheille. Välittömän avun lisäksi pyrimme löytämään toimintamuotoja, joilla saavutetaan myös pysyviä muutoksia lasten elämässä.

Liittymällä yhdistyksemme jäseneksi saat viisi kertaa vuodessa ilmestyvän Pelastakaa Lapset -lehden ja jäsenpostia. Jäsenmaksumme on 29 euroa vuodessa ja alle 29-vuotiaille 10 euroa vuodessa. Olet tervetullut mukaan suunnittelemaan ja toteuttamaan monenlaisia tempauksia tukea tarvitsevien lasten ja heidän perheidensä hyväksi.