Toimintamme

Ilmapalloja puistossa.

Vuonna 2023 avustustoimintamme oli aktiivista

Eväitä Elämälle-ohjelman puitteissa avustimme kahdeksaa espoolaista toisen asteen opiskelijaa.  Ylioppilaaksi kirjoitti yhdeksän opiskelijaa. Oppimateriaalitukea myönsimme 2 600 euroa. Harrastustukea sai kauttamme 83 espoolaista nuorta.
Harrastustukea espoolaisille lapsille myönsimme yhteensä 21 100 euroa.
Ruoka-apua jaoimme 38 espoolaiselle perheelle, joissa oli yhteensä 87 lasta. Ruoka-apua myönsimme 3 500 euroa.
Joulun alla veimme Jorvin lastenosastolle Espoon Ikean lahjoittamat pehmolelut ja Kauhavalla kudottuja villasukkia pieniä jalkoja lämmittämään. Yhdistyksen Vuoden Lapsellinen teko – diplomi myönnettiin Leppävaaran ja Tapiolan
Rotaryklubeille.


Kiitämme lämpimästi alla olevia yrityksiä toimintamme tukemisesta vuonna 2023.

  • Ikea Espoo
  • Jupperin Omakotiyhdistys
  • Leppävaaran ja Tapiolan Rotaryklubit
  • Mankkaan K-Supermarket
  • R-Kioski Kauklahden Asema
  • Wiidare Oy
  • Urheiluopistosäätiö
  • Muutamat yksityishenkilöt

Espoon Pelastakaa Lapset ry on valtakunnallisen Pelastakaa Lapset ry:n jäsen. Yhdistyksemme päämääränä on vaikuttaa lasten hyvinvointiin ja toimia erityisesti niiden lasten ja nuorten hyväksi, jotka elävät vaikeissa olosuhteissa. Toimintamme painopiste on Espoon lasten tukitoiminnassa. Yhdistyksemme perustettiin vuoden 2002 alussa.

Teemme yhteistyötä mm. Avopalveluyksikkö Esmiinan kanssa. Yhteistyökumppaneitamme ovat lisäksi Espoon Ikea ja Thermo Fisher Scientific Oy. Jouluisin hankimme joululahjoja lapsille ja jouluruokaa vähävaraisille lapsiperheille. Välittömän avun lisäksi pyrimme löytämään toimintamuotoja, joilla saavutetaan myös pysyviä muutoksia lasten elämässä.

Liittymällä yhdistyksemme jäseneksi saat viisi kertaa vuodessa ilmestyvän Pelastakaa Lapset -lehden ja jäsenpostia. Jäsenmaksumme on 29 euroa vuodessa ja alle 29-vuotiaille 10 euroa vuodessa. Olet tervetullut mukaan suunnittelemaan ja toteuttamaan monenlaisia tempauksia tukea tarvitsevien lasten ja heidän perheidensä hyväksi.