Vår verksamhet

Vi är ett gäng glada damer som träffas en gång i månaden i kafferummet vid kyrkan i Dragnäsbäck. Vi har möte en måndag i månaden kl. 18 och då diskuterar vi vad vi gjort, vad vi kommer att göra och vem vi ska hjälpa och hur. Om det kommit in ansökningar om t.ex. stöd inom ramen för programmet Vägkost för livet, diskuterar vi det och fattar beslut. Föreningen fokuserar främst på barn och barnfamiljer i Vasa med omnejd, men stöder också internationella Save the Childrens verksamhet, främst vid kriser och katastrofer.

Vi deltar nu som då i olika evenemang samt på basarer eller dylika tillställningar. Då säljer vi främst bakverk, sylt, stickade sockor och andra produkter och de brukar ha en väldig åtgång. Det är tur, för största delen av våra intäkter kommer därifrån. Vi får också en del donationer, vilket vi är väldigt tacksamma för.

Naturligtvis önskar vi att det var flera som kom med i vår verksamhet och välkomnar alla att komma med på våra möten, om inte annat så för att se vem vi är och vad vi gör. Om du känner att du inte kan/vill/hinner vara aktivt med kan du ändå hjälpa oss genom att sticka eller baka åt oss då vi ska delta i något evenemang eller varför inte hitta på något evenemang tillsammans med oss. I så fall kan du kontakta någon av oss personligen, per e-post eller via vår facebook-sida. All hjälp mottages med tacksamhet!

Om du vill följa med vad vi gör och var vi rör oss hittar du oss på Facebook och på Instagram: raddabarnenivasarf. Följ oss gärna och dela ännu hellre med dig vad vi gör, för ju mera synlighet vi får, desto större är möjligheten att någon som behöver vårt stöd hittar oss. Vi brukar använda #raddabarnenivasarf