Lapset vierekkäin nauramassa.

Varkauden Pelastakaa Lapset ry

Tuemme paikkakuntamme lapsia, nuoria ja vähävaraisia lapsiperheitä eri tavoin. Tule toimimaan kanssamme lasten hyväksi! 

Tervetuloa Varkauden Pelastakaa Lapset ry:n kotisivuille!

Olemme itsenäinen yhdistys, joka on toiminut Varkauden alueella vuodesta 1954. Toimintamme perustuu varkautelaisten, leppävirtalaisten ja joroislaisten vähävaraisten ja erilaisissa elämäntilanteissa elävien perheiden ja lasten auttamiseen Eväitä Elämälle ohjelman ja ruokalahjakorttein avulla, mutta myös kriisialueiden lapsien auttamiseen maailmalla Lasten Hätäapu-rahaston kautta. Toimintaa ohjaa syyskokouksessa 2022 valittu uusi hallitus ja yhdistyksen puheenjohtajana toimii 2023-2024 Piia Sippu. Olemme Pelastakaa Lapset ry:n paikallisjärjestö.

Rahoitamme toimintaamme paikallisilta yrityksiltä, yksityishenkilöiltä ja Pelastakaa lapset ry:n keskusjärjestöltä saaduilla avustusvaroilla. Kaikki lahjoitukset kohdennetaan paikallisten lapsiperheiden auttamiseen ja ilon tuomiseen. Teemme yhteistyötä myös muiden alueella toimivien yhdistysten kanssa.

Toimintamme on luottamuksellista, joten meiltä avustusta saaneiden tietoja tai perheen tilanteita ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Innokkaaseen porukkaamme pääset mukaan ottamalla yhteyttä sähköpostilla, varkaus@pelastakaalapset.net.

Kerromme mielellämme lisää toiminnastamme! Lämpimästi tervetuloa!

Lapsia ja nainen istumassa lattialla.
Jäsenyys

Tule mukaan!

Jokaisella on mahdollisuus toimia lasten puolesta!

Pelastakaa Lasten jäsenenä olet mukana auttamassa ja tukemassa lähialueesi lapsia ja nuoria. Voit halutessasi toimia myös vapaaehtoisena yhdistyksessämme.

Lapsi jalkapallo kainalossa ulkona.
Tuki

Hae tukea lapselle

Tuemme alle 18-vuotiaiden lasten harrastamista ja nuorten koulunkäyntiä. Tukea myönnetään tarveharkintaisesti ja käytettävissä olevien avustusvarojen puitteissa.

Ota yhteyttä

Varkauden Pelastakaa Lapset ry

varkaus@pelastakaalapset.net

Yhdistyksen puheenjohtaja:
Piia Sippu varkaus@pelastakaalapset.net

Yhdistyksen sihteeri:
Armi Nissinen varkaus@pelastakaalapset.net

Yhdistyksen puhelinnumero 044 9482125 (Ota ensisijaisesti yhteyttä: varkaus@pelastakaalapset.net)

Yhdistyksen postiosoite: Warkauden seudun sosiaali- ja terveysjärjestöt ry / Warikko / Varkauden Pelastakaa Lapset ry, Ahlströminkatu 22, 78250 Varkaus

Yhdistyksemme toimii vapaaehtoispohjalta ja yhteydenottoihin ei aina pystytä vastaamaan nopeasti.

Huomioithan, että yhdistys ei tee sosiaalityötä. Mikäli asiasi on ammatillinen tai koskee lomakoti- ja tukiperhetoimintaa, tukihenkilö- ja sporttikummitoimintaa, kotimaista adoptiota, perhehoitotoimintaa tai asiantuntijapalveluita, otathan yhteyttä Pelastakaa Lapset ry:n Itä-Suomen aluetoimistoon: puh. 010 843 5160.

Tue toimintaamme

Tilinumero: FI30 5500 3920 2220 39

Ajankohtaista

Tulevat tapahtumat

Ikoni lista.
Varkaus Kokous

Syyskokous – tulossa

Tapahtuman kuvaus


Pelastakaa Lapset -logo.

Yhdistyksemme on Pelastakaa Lapset ry:n jäsenyhdistys

Pelastakaa Lapset on maailman johtava sitoutumaton lapsijärjestö ja lastensuojelun ammattilainen. Turvaamme jokaisen lapsen oikeuden elämään, suojeluun, oppimiseen ja osallisuuteen Suomessa ja maailmalla. Meillä on yli sadan vuoden kokemus lapsen oikeuksien edistämisestä. Tuomme lapset ja aikuiset yhteen rakentamaan pysyvästi parempaa tulevaisuutta. Koska lasten tulevaisuus alkaa nyt.