Lapset nauramassa vierekkäin.

Vantaan Pelastakaa Lapset ry

Tuemme paikkakuntamme lapsia, nuoria ja vähävaraisia lapsiperheitä eri tavoin. Tule toimimaan kanssamme lasten hyväksi! 

Tervetuloa Vantaan Pelastakaa Lapset ry:n sivuille! 

Yhdistyksemme on perustettu vuonna 2002 eli yhdistys on jo auttanut vantaalaisia lapsia yli 20 vuotta.
Vantaan Pelastakaa Lapset ry on valtakunnallisen Pelastakaa Lapset ry:n jäsen.
Yhdistyksemme päämääränä on vaikuttaa vantaalaisten lasten ja nuorten hyvinvointiin ja toimia erityisesti niiden lasten ja nuorten hyväksi, jotka elävät vaikeissa olosuhteissa.

Näillä sivuilla tutustut meidän toimintaamme. Toivomme, että löydät etsimäsi ja kiinnostuit yhdistyksemme toiminnasta. Liittymällä yhdistyksemme jäseneksi saat neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Pelastakaa Lapset -lehden ja jäsenpostia.
Olet tervetullut suunnittelemaan ja toteuttamaan monenlaisia tapahtumia ja toimintaa tukea tarvitsevien vantaalaisten lasten ja heidän perheidensä hyväksi. Meille voi kirjoittaa osoitteeseen vantaa@pelastakaalapset.net

Lämmin kiitos toimintaamme jo tukeville!

Yhteistyökumppanit

Olemme kiitollisia uudesta yhteistyökumppanista ja heidän mahdollisuudestaan tukea lasten liikkumisen harrastusta!

Tue toimintaamme

Voit osallistua toimintaamme tekemällä lahjoituksen tilillemme FI95 1544 3000 2935 68 (keräyslupa: RA2022/1623).
Kaikki lahjoitukset käytetään vähävaraisten vantaalaisten lasten hyvinvoinnin ja harrastusten tukemiseen.

Toiminnantarkastuksesta vastaa: Viljo Tilitoimisto Oy: Marjaana Pahlman ja Tarja Taponen
Kirjanpito: Tikkurilan Tilitoimisto Oy

Nainen istumassa lasten kanssa lattialla.
Jäsenyys

Tule mukaan!

Jokaisella on mahdollisuus toimia lasten puolesta!

Pelastakaa Lasten jäsenenä olet mukana auttamassa ja tukemassa lähialueesi lapsia ja nuoria. Voit halutessasi toimia myös vapaaehtoisena yhdistyksessämme.

Lapsi jalkapallo kainalossa ulkona.
Tuki

Hae tukea lapselle

Tuemme alle 18-vuotiaiden lasten harrastamista ja nuorten koulunkäyntiä. Tukea myönnetään tarveharkintaisesti ja käytettävissä olevien avustusvarojen puitteissa.

Ota yhteyttä

Vantaan Pelastakaa Lapset ry

Lähetä yhdistykselle viestiä osoitteeseen vantaa@pelastakaalapset.net

Vastaamme meille lähetettyihin viesteihin mahdollisimman pian.

Puheenjohtaja Marjaleena Leminen: 040 7635415.

Yhdistyksemme toimii vapaaehtoispohjalta ja yhteydenottoihin ei aina pystytä vastaamaan nopeasti.

Huomioithan, että yhdistys ei tee sosiaalityötä. Mikäli asiasi on ammatillinen tai koskee lomakoti- ja tukiperhetoimintaa, tukihenkilö- ja sporttikummitoimintaa, kotimaista adoptiota, perhehoitotoimintaa tai asiantuntijapalveluita, otathan yhteyttä Pelastakaa Lapset ry:n Etelä-Suomen aluetoimistoon: puh. 010 843 5000.

Ajankohtaista

Uutiset 22.12.2023

Jouluinen tervehdys

Joulu on taas ovella. Monille meistä muistuvat mieleen lapsuuden joulu, senvalmistelu, lahjat, joulun tunnelma ja tuoksut. Vaikka maailmalla myrskyää ja onlevotonta, koti-Suomemme on onneksi turvassa ja voimme jouluakin viettääluottavaisin mielin.Vuosi on ollut vilkas ja työntäyteinen. Juuri nyt on kuitenkin paikallaan hiukanhidastaa vauhtia ja laskeutua kohti joulua ja sen rauhaa.Mielessä on kiitollisuus jäseniämme kohtaa, te olette…

Uutiset 22.12.2023

Osallistuimme Hyvänmielen Jouluneuleet-keräykseen

Hyvänmielen Jouluneuleet -keräykseen vastaanotettiin jälleen valtava määrä kauniita, taidolla ja rakkaudella tehtyjä lahjasukkia, -lapasia ja muita asusteita. Keräyksellä on paikkansa lämminsydämisten neulojien jouluno dotuksessa! Nyt oli Lankavan ja Pelastakaa Lapset ry:n yhteistyössä toteuttaman Hyvänmielen Jouluneuleet-kampanjan 15. vuosi ja kampanjan kautta jaetaan joululahjoina lämpimiä neuleasusteita vähavaraisten perheiden lapsille kotimaassa.

Uutiset 16.11.2023

Vain Elämää: Pelastakaa Lapset uusinnat

Uusinnat Nelosella maanantai 25.12. klo 17.10  ja sunnuntai 31.12. klo 16.55. Kausi 14. Jakso 12/15. Vain elämää ja Pelastakaa Lapset. Tässä jaksossa artistit muistelevat lapsuuttaan ja jokainen paljastaa omasta tuotannostaan erityisen rakkaan kappaleen. Kuka sen esittää, on yllätys! Jaksossa kuullaan myös, mitä haasteita lapsilla on Suomessa sekä kerätään varoja vähävaraisille lapsiperheille. Anna Puu, Robin Packalen, A.…

Tulevat tapahtumat


Pelastakaa Lapset -logo.

Yhdistyksemme on Pelastakaa Lapset ry:n jäsenyhdistys

Pelastakaa Lapset on maailman johtava sitoutumaton lapsijärjestö ja lastensuojelun ammattilainen. Turvaamme jokaisen lapsen oikeuden elämään, suojeluun, oppimiseen ja osallisuuteen Suomessa ja maailmalla. Meillä on yli sadan vuoden kokemus lapsen oikeuksien edistämisestä. Tuomme lapset ja aikuiset yhteen rakentamaan pysyvästi parempaa tulevaisuutta. Koska lasten tulevaisuus alkaa nyt.