Lapset nauramassa vierekkäin.

Vantaan Pelastakaa Lapset ry

Tuemme paikkakuntamme lapsia, nuoria ja vähävaraisia lapsiperheitä eri tavoin. Tule toimimaan kanssamme lasten hyväksi! 

Tervetuloa Vantaan Pelastakaa Lapset ry:n sivuille! 

Yhdistyksemme on perustettu vuonna 2002 eli yhdistys on jo auttanut vantaalaisia lapsia yli 20 vuotta.
Vantaan Pelastakaa Lapset ry on valtakunnallisen Pelastakaa Lapset ry:n jäsen.
Yhdistyksemme päämääränä on vaikuttaa vantaalaisten lasten ja nuorten hyvinvointiin ja toimia erityisesti niiden lasten ja nuorten hyväksi, jotka elävät vaikeissa olosuhteissa.

Näillä sivuilla tutustut meidän toimintaamme. Toivomme, että löydät etsimäsi ja kiinnostuit yhdistyksemme toiminnasta. Liittymällä yhdistyksemme jäseneksi saat neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Pelastakaa Lapset -lehden ja jäsenpostia.
Olet tervetullut suunnittelemaan ja toteuttamaan monenlaisia tapahtumia ja toimintaa tukea tarvitsevien vantaalaisten lasten ja heidän perheidensä hyväksi. Meille voi kirjoittaa osoitteeseen vantaa@pelastakaalapset.net

Lämmin kiitos toimintaamme jo tukeville!

Tue toimintaamme

Voit osallistua toimintaamme tekemällä lahjoituksen tilillemme FI95 1544 3000 2935 68 (keräyslupa: RA2022/1623).
Kaikki lahjoitukset käytetään vähävaraisten vantaalaisten lasten hyvinvoinnin ja harrastusten tukemiseen.

Toiminnantarkastuksesta vastaa: Viljo Tilitoimisto Oy: Marjaana Pahlman ja Tarja Taponen
Kirjanpito: Tikkurilan Tilitoimisto Oy

Nainen istumassa lasten kanssa lattialla.
Jäsenyys

Tule mukaan!

Jokaisella on mahdollisuus toimia lasten puolesta!

Pelastakaa Lasten jäsenenä olet mukana auttamassa ja tukemassa lähialueesi lapsia ja nuoria. Voit halutessasi toimia myös vapaaehtoisena yhdistyksessämme.

Lapsi jalkapallo kainalossa ulkona.
Tuki

Hae tukea lapselle

Tuemme alle 18-vuotiaiden lasten harrastamista ja nuorten koulunkäyntiä. Tukea myönnetään tarveharkintaisesti ja käytettävissä olevien avustusvarojen puitteissa.

Ota yhteyttä

Vantaan Pelastakaa Lapset ry

Lähetä yhdistykselle viestiä osoitteeseen vantaa@pelastakaalapset.net

Vastaamme meille lähetettyihin viesteihin mahdollisimman pian.

Puheenjohtaja Marjaleena Leminen: 040 7635415.

Yhdistyksemme toimii vapaaehtoispohjalta ja yhteydenottoihin ei aina pystytä vastaamaan nopeasti.

Huomioithan, että yhdistys ei tee sosiaalityötä. Mikäli asiasi on ammatillinen tai koskee lomakoti- ja tukiperhetoimintaa, tukihenkilö- ja sporttikummitoimintaa, kotimaista adoptiota, perhehoitotoimintaa tai asiantuntijapalveluita, otathan yhteyttä Pelastakaa Lapset ry:n Etelä-Suomen aluetoimistoon: puh. 010 843 5000.

Ajankohtaista

Uutiset 16.11.2023

Vain Elämää: Pelastakaa Lapset 24.11.

Kausi 14. Jakso 12/15. Vain elämää ja Pelastakaa Lapset. Tässä jaksossa artistit muistelevat lapsuuttaan ja jokainen paljastaa omasta tuotannostaan erityisen rakkaan kappaleen. Kuka sen esittää, on yllätys! Jaksossa kuullaan myös, mitä haasteita lapsilla on Suomessa sekä kerätään varoja vähävaraisille lapsiperheille. Anna Puu, Robin Packalen, A. W. Yrjänä, Hätä-Miikka, Janna, Virve Rosti, Jouni Hynynen, Ellinoora tulkitsevat…

Uutiset 16.11.2023

Harrasta Hyvää – Hyvinvointimessut 18.11.2023

Vantaan Pelastakaa Lapset ry osallistuu 18.11.2023 Energia Areenalla Myyrmäessä järjestettäviin hyvinvointimessuihin. Messuihin on ilmainen sisäänpääsy ja ohjelmassa on koko perheelle mielenkiintoista tekemistä ja nähtävää! Osoite on Rajatorpantie 23, 01600 Vantaa ja messut ovat klo 10-16.

Uutiset 16.11.2023

Syyskokous 27.11.2023

Vantaan Pelastakaa Lapset ry:n sääntömukainen syyskokous on kaikille jäsenille auki! Tervetuloa mukaan joko osallistumaan, kertomaan mielipiteitäsi tai vaikka vain seuraamaan kokousta. Kokous alkaa klo 18.00 ja sijainti on Tikkurilan asukastilassa osoitteessa Lummetie 2bA. Kokouksessa käsitellään sääntöjen mukaiset asiat:

Tulevat tapahtumat


Pelastakaa Lapset -logo.

Yhdistyksemme on Pelastakaa Lapset ry:n jäsenyhdistys

Pelastakaa Lapset on maailman johtava sitoutumaton lapsijärjestö ja lastensuojelun ammattilainen. Turvaamme jokaisen lapsen oikeuden elämään, suojeluun, oppimiseen ja osallisuuteen Suomessa ja maailmalla. Meillä on yli sadan vuoden kokemus lapsen oikeuksien edistämisestä. Tuomme lapset ja aikuiset yhteen rakentamaan pysyvästi parempaa tulevaisuutta. Koska lasten tulevaisuus alkaa nyt.