Lapsia vierekkäin nauramassa.

Lappeenrannan Pelastakaa Lapset ry

Tuemme paikkakuntamme lapsia, nuoria ja vähävaraisia lapsiperheitä eri tavoin. Tule toimimaan kanssamme lasten hyväksi – apu tulee lähelle ja menee perille!

Tule mukaan toimimaan lapsiperheiden hyväksi

Lappeenrannan Pelastakaa Lapset ry toimii paikallisten lapsiperheiden hyväksi. Järjestämme tapahtumia lapsiperheille, myyjäisiä ja lipaskeräyksiä. Tuemme lisäksi kattojärjestö Pelastakaa Lapset ry:n humanitääristä toimintaa kummimaksun muodossa.

Jäsenyys

Tule mukaan!

Jokaisella on mahdollisuus toimia lasten puolesta!

Pelastakaa Lasten jäsenenä olet mukana auttamassa ja tukemassa lähialueesi lapsia ja nuoria. Voit halutessasi toimia myös vapaaehtoisena yhdistyksessämme.

Lapsi jalkapallo kainalossa ulkona.
Tuki

Hae tukea lapselle

Tuemme alle 18-vuotiaiden lasten harrastamista ja nuorten koulunkäyntiä. Tukea myönnetään tarveharkintaisesti ja käytettävissä olevien avustusvarojen puitteissa.

Ota yhteyttä

Lappeenrannan Pelastakaa Lapset ry

lappeenranta@pelastakaalapset.net

Yhdistyksemme toimii vapaaehtoispohjalta ja yhteydenottoihin ei aina pystytä vastaamaan nopeasti.

Huomioithan, että yhdistys ei tee sosiaalityötä. Mikäli asiasi on ammatillinen tai koskee lomakoti- ja tukiperhetoimintaa, tukihenkilö- ja sporttikummitoimintaa, kotimaista adoptiota, perhehoitotoimintaa tai asiantuntijapalveluita, otathan yhteyttä Pelastakaa Lapset ry:n Itä-Suomen aluetoimistoon: puh. 010 843 5180.

Tue toimintaamme

Jos haluat tukea toimintaamme esimerkiksi yhteistyöllä tai taloudellisesti, ota yhteyttä: lappeenranta@pelastakaalapset.net

Ajankohtaista

Ikoni lista.
Uutiset 21.3.2024

Yhdistyksen kevätkokous

Yhdistyksen kevätkokous pidettiin Kuutinkulmassa 20.3.2024. Kokouksessa hyväksyttiin tilinpäätös ja toimintakertomus vuodelta 2023 sekä myönnettiin tilivelvollisille vastuuvapaus. Kokouksessa kuultiin myös hyvinvointialueen Lasten ja nuorten talon asiantuntijoiden kuulumiset ja ajankohtaiskatsaus lappeenrantalaisten lapsiperheiden hyvinvoinnista.

Tulevat tapahtumat

Vanha kenttä Tapahtuma

Hyväntekeväisyysottelu Pesä Ysit – Ikaalisten Tarmo

Pesä Ysit pelaa keskiviikkona 8.5.2024 Vanhalla kentällä klo 18.00 alkavassa Ykköspesiksen kotiavauksessa Ikaalisten Tarmoa vastaan tärkeän asian puolesta. Kumppanipakettien tuotosta 25% lahjoitetaan Lappeenrannan Pelastakaa Lapset…


Pelastakaa Lapset logo.

Yhdistyksemme on Pelastakaa Lapset ry:n jäsenyhdistys

Pelastakaa Lapset on maailman johtava sitoutumaton lapsijärjestö ja lastensuojelun ammattilainen. Turvaamme jokaisen lapsen oikeuden elämään, suojeluun, oppimiseen ja osallisuuteen Suomessa ja maailmalla. Meillä on yli sadan vuoden kokemus lapsen oikeuksien edistämisestä. Tuomme lapset ja aikuiset yhteen rakentamaan pysyvästi parempaa tulevaisuutta. Koska lasten tulevaisuus alkaa nyt.