Lapsia vierekkäin nauramassa.

Lappeenrannan Pelastakaa Lapset ry

Tuemme paikkakuntamme lapsia, nuoria ja vähävaraisia lapsiperheitä eri tavoin. Tule toimimaan kanssamme lasten hyväksi!

Yritys tai yrittäjä, tässä  on tietoa siitä, miten voit auttaa lappeenrantalaisia lapsiperheitä jouluna!

Tule mukaan toimimaan lapsiperheiden hyväksi

Lappeenrannan Pelastakaa Lapset ry toimii paikallisten lapsiperheiden hyväksi. Järjestämme tapahtumia lapsiperheille, myyjäisiä ja lipaskeräyksiä. Tuemme lisäksi kattojärjestö Pelastakaa Lapset ry:n humanitääristä toimintaa kummimaksun muodossa.

Jäsenyys

Tule mukaan!

Jokaisella on mahdollisuus toimia lasten puolesta!

Pelastakaa Lasten jäsenenä olet mukana auttamassa ja tukemassa lähialueesi lapsia ja nuoria. Voit halutessasi toimia myös vapaaehtoisena yhdistyksessämme.

Lapsi jalkapallo kainalossa ulkona.
Tuki

Hae tukea lapselle

Tuemme alle 18-vuotiaiden lasten harrastamista ja nuorten koulunkäyntiä. Tukea myönnetään tarveharkintaisesti ja käytettävissä olevien avustusvarojen puitteissa.

Ota yhteyttä

Lappeenrannan Pelastakaa Lapset ry

lappeenranta@pelastakaalapset.net

Yhdistyksemme toimii vapaaehtoispohjalta ja yhteydenottoihin ei aina pystytä vastaamaan nopeasti.

Huomioithan, että yhdistys ei tee sosiaalityötä. Mikäli asiasi on ammatillinen tai koskee lomakoti- ja tukiperhetoimintaa, tukihenkilö- ja sporttikummitoimintaa, kotimaista adoptiota, perhehoitotoimintaa tai asiantuntijapalveluita, otathan yhteyttä Pelastakaa Lapset ry:n Itä-Suomen aluetoimistoon: puh. 010 843 5180.

Tue toimintaamme

Yhdistyksen tilinumero on FI53 5620 0920 5408 94.

Ajankohtaista

Uutiset 1.12.2023

Jouluavustukset

Tarvitseeko perheesi jouluavustusta? Meillä on tänäkin vuonna mahdollisuus auttaa muutamia perheitä jouluun valmistautumisessa. Jos perheesi tarvitsee avustusta jouluvalmisteluihin, lähetä sähköpostia osoitteeseen lappeenranta@pelastakaalapset.net. Kerro viestissä osoitteesi, perheesi lasten lukumäärä ja onko kyseessä tyttö/poika.

Tulevat tapahtumat


Pelastakaa Lapset logo.

Yhdistyksemme on Pelastakaa Lapset ry:n jäsenyhdistys

Pelastakaa Lapset on maailman johtava sitoutumaton lapsijärjestö ja lastensuojelun ammattilainen. Turvaamme jokaisen lapsen oikeuden elämään, suojeluun, oppimiseen ja osallisuuteen Suomessa ja maailmalla. Meillä on yli sadan vuoden kokemus lapsen oikeuksien edistämisestä. Tuomme lapset ja aikuiset yhteen rakentamaan pysyvästi parempaa tulevaisuutta. Koska lasten tulevaisuus alkaa nyt.