Toimintamme

Lappeenrannan Pelastakaa Lapset ry:n toiminnan päämääränä on lisätä lasten arvostusta ja kunnioitusta, oppia lapsilta kuuntelemalla heitä ja auttaa vaikeissa oloissa eläviä lapsia. Avustustoimintamme pääpaino on auttaa avun tarpeessa olevia lapsiperheitä ja itsenäistymään pyrkiviä nuoria. Lisäksi teemme ennaltaehkäisevää lastensuojelutyötä mm. tukemalla lasten harrastus- ja kulttuuritoimintaa.

Toimintamme painottuu kotipaikkakuntamme lasten hyväksi. Yhdistyksemme osallistuu myös (Pelastakaa Lapset liiton) kansainvälisiin hankkeisiin, esim. tukemalla liiton humanitaarista työtä kummimaksuin.

Kiinnostuitko? Olet erittäin tervetullut mukaan joukkoomme! Kuten lähes päivittäin saa lehdestä lukea jo pelkästään Lappeenrannan alueella on paljon yksinäisiä, avuttomia ja apua tarvitsevia lapsia. Osallistu vain sen verran, kuin oma aikataulusi antaa myöten, pienikin hetki auttaa lapsia. Vapaaehtoistoiminta yhdistyksessämme on hyvä harrastus, toimiminen lasten hyväksi rennossa porukassa antaa paljon uutta energiaa. Joukkomme on avoin ja iloinen, sinun on helppo tulla mukaan.

Yhteystiedot

Yhteydenotot mieluiten sähköpostitse / please contact us by email
lappeenranta@pelastakaalapset.net

Löydät meidät myös Facebookista, Instagramista ja Twitteristä!

Ammatillisissa lastensuojeluasioissa ota yhteyttä Pelastakaa Lapset ry:n Itä-Suomen aluetoimistoon, puh 010 843 5180 (adoptio, perhehoito, lomakoti-, tukiperhe- ja tukihenkilötoiminta)

Hallitus 2024

Puheenjohtaja Saana Kokko

Jäsenet:
Anu Hyrkkänen, varapuheenjohtaja
Heidi Juntunen
Satu Martikka, sihteeri

Varajäsenet:
Leena Suninen, taloudenhoitaja
Natalia Pettinen

Joulukortteja myynnissä

Korttien tuotto käytetään lyhentämättömänä lappeenrantalaisten lapsiperheiden hyväksi.

Korttien hinta on 1€/kpl, 12 kpl yhteishintaan 10€.

Jos haluat ostaa kortteja, ota yhteyttä sähköpostilla lappeenranta@pelastakaalapset.net
Yksiosaisen kortin koko on 15 x 15 cm, valokuvalaatu. Kuori tulee mukana.

Kortti 1
Kortti 2
Kortti 3
Kortti 4
Kortti 5