Joensuun Pelastakaa Lapset ry

Tuemme paikkakuntamme lapsia, nuoria ja vähävaraisia lapsiperheitä eri tavoin. Tule toimimaan kanssamme lasten hyväksi! 

Tervetuloa mukaan toimintaamme! 

Joensuun Pelastakaa Lapset ry on jo varttuneeseen ikään ehtinyt järjestötoimija, vuonna 2020 yhdistyksemme juhli 60-vuotissyntymäpäivää. Tartumme toiminnallamme ajankohtaisiin ilmiöihin ja työskentelemme joensuulaisten lasten ja perheiden hyvinvoinnin edistämiseksi.

Näillä sivuilla tutustut Joensuun Pelastakaa Lapset ry:n toimintaan. Toivomme, että löydät etsimäsi ja kiinnostut yhdistyksemme toiminnasta, löydät ajankohtaisia tietoja tapahtumista sekä infoa tekemästämme vapaaehtoistyöstä. Lämmin kiitos toimintaamme tukeville!

Tule mukaan!

Jokaisella on mahdollisuus toimia lasten puolesta!

Pelastakaa Lasten jäsenenä olet mukana auttamassa ja tukemassa lähialueesi lapsia ja nuoria. Voit halutessasi toimia myös vapaaehtoisena yhdistyksessämme.

Vapaaehtoistehtäviin tarvitaan aina apukäsiä, pienikin panos on tärkeä! Olisitko kiinnostunut pienryhmän ohjauksesta, perheretkitoiminnasta, hallitustyöskentelystä tai tapahtumissa toimimisesta? Ota yhteyttä, niin etsitään sinulle sopivin tapa osallistua!

Hae tukea lapselle

Tuemme alle 18-vuotiaiden lasten harrastamista ja nuorten koulunkäyntiä. Tukea myönnetään tarveharkintaisesti ja käytettävissä olevien avustusvarojen puitteissa.

Minä Olen Tärkeä! -pienryhmätoiminta

Joensuun Pelastakaa Lapset ry:n keskeisintä toimintaa on STEA-rahoitteinen pienryhmätoiminta. Minä Olen Tärkeä! -pienryhmät ovat 9-16-vuotiaille lapsille ja nuorille tarkoitettua maksutonta, ohjattua toimintaa. Toiminnan tavoitteena on tukea lasten sosiaalisten taitojen kehitystä, itsetunnon vahvistumista ja auttaa uusien kaveruussuhteiden solmimisessa. Kysy oman alueesi pienryhmätoiminnasta tai ilmoittaudu vapaaehtoiseksi ohjaajaksi!

Perheretkitoiminta

Perheretkitoiminta on osa yhdistyksen STEA-rahoitteista toimintaa. Perheretkiä toteutetaan eri kohtein ja teemoin. Toiminnan tavoitteena on vahvistaa vanhemman ja lapsen välistä vuorovaikutussuhdetta, tarjota yhteisiä onnistumisen kokemuksia sekä mukavaa ajanviettoa yhdessä tekemisen kautta.

Perheretkitoimintamme on maksutonta ja päihteetöntä.

Ota yhteyttä

Joensuun Pelastakaa Lapset ry

joensuu@pelastakaalapset.net

Yhdistyksen osoite: Koskikatu 11 C 35, 80100 Joensuu

Yhdistyksen sihteeri: Anna Pekkarinen, p. 050 4310535

Huomioithan, että yhdistys ei tee sosiaalityötä. Mikäli asiasi koskee lomakoti- ja tukiperhetoimintaa, tukihenkilö- ja sporttikummitoimintaa, kotimaista adoptiota, perhehoitotoimintaa tai asiantuntijapalveluita, otathan yhteyttä Pelastakaa Lapset ry:n Itä-Suomen aluetoimistoon: Länsikatu 15, Rakennus 4A, 4. krs, Joensuun Tiedepuisto, 80110 Joensuu. p. 010 843 5180

Ajankohtaista

Uutiset 4.6.2024

Tivoli Sariola Joensuussa 7.-15.6.

Joensuun Pelastakaa Lapset ry tarjoaa Tivoli Sariolan päivärannekkeen sadalle lapselle (alle 18v.). Rannekkeet jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Perhe voi itse valita sopivan tivolipäivän. Tivolirannekkeet on tarkoitettu vähävaraisten/pienituloisten perheiden lapsille. Rannekkeiden jako mahdollistuu yhdistyksemme saamien lahjoitusten avulla. Lämmin kiitos toimintaamme tukeneille! Tivolirannekkeet on varattu loppuun ja ilmoittautuneisiin ollaan yhteydessä mahdollisimman pian!

Tulevat tapahtumat


Yhdistyksemme on Pelastakaa Lapset ry:n jäsenyhdistys

Pelastakaa Lapset on maailman johtava sitoutumaton lapsijärjestö ja lastensuojelun ammattilainen. Turvaamme jokaisen lapsen oikeuden elämään, suojeluun, oppimiseen ja osallisuuteen Suomessa ja maailmalla. Meillä on yli sadan vuoden kokemus lapsen oikeuksien edistämisestä. Tuomme lapset ja aikuiset yhteen rakentamaan pysyvästi parempaa tulevaisuutta. Koska lasten tulevaisuus alkaa nyt.