Lapset nauramassa vierekkäin.

Iisalmen Pelastakaa Lapset ry

Tuemme paikkakuntamme lapsia, nuoria ja vähävaraisia lapsiperheitä eri tavoin. Tule toimimaan kanssamme lasten hyväksi! 

Tule toimintaamme mukaan tukemaan lapsia

Iisalmen Pelastakaa Lapset ry on toimii Ylä-Savon talousalueella. Tavoitteenamme on tukea lapsiperheiden arkea ja lisätä lasten arvostusta ja auttaa vaikeissa oloissa eläviä lapsia ja nuoria. Pyrimme edistämään lapsen edun toteutumista YK:n lapsen oikeuksien sopimuksen mukaisesti paikallisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti. Teemme ennaltaehkäisevää lastensuojelutyötä ilman taloudellisen voiton tavoittelua.

Rahoitamme toimintamme lahjoitusvaroin ja yhdistyksen jäsenten ja vapaaehtoisten varainkeräystyöllä kuten lipaskeräyksin, arpajaisilla ja myyjäisillä.

Iisalmen Pelastakaa Lapset ry on perustettu vuonna 1946, joten kuluvana vuonna yhdistyksemme täyttää 77 vuotta!

Nainen lasten kanssa istumassa lattialla.
Jäsenyys

Tule mukaan!

Jokaisella on mahdollisuus toimia lasten puolesta!

Pelastakaa Lasten jäsenenä olet mukana auttamassa ja tukemassa lähialueesi lapsia ja nuoria. Voit halutessasi toimia myös vapaaehtoisena yhdistyksessämme.

Lapsi jalkapallo kainalossa ulkona.
Tuki

Hae tukea lapselle

Tuemme alle 18-vuotiaiden lasten harrastamista ja nuorten koulunkäyntiä. Tukea myönnetään tarveharkintaisesti ja käytettävissä olevien avustusvarojen puitteissa.

Ota yhteyttä

Iisalmen Pelastakaa Lapset ry

iisalmi@pelastakaalapset.net
Puheenjohtaja Päivi Korolainen

Yhdistyksemme toimii vapaaehtoispohjalta ja yhteydenottoihin ei aina pystytä vastaamaan nopeasti.

Huomioithan, että yhdistys ei tee sosiaalityötä. Mikäli asiasi on ammatillinen tai koskee lomakoti- ja tukiperhetoimintaa, tukihenkilö- ja sporttikummitoimintaa, kotimaista adoptiota, perhehoitotoimintaa tai asiantuntijapalveluita, otathan yhteyttä Pelastakaa Lapset ry:n Itä-Suomen aluetoimistoon: puh. 010 843 5180.

Tue toimintaamme

Tule mukaan tukemaan yläsavolaisten lapsia ja nuoria ja heidän perheitään! 

Toimimalla yhdessä voimme tehdä lapsillemme hyvän tulevaisuuden.

Jos haluat auttaa yhdistyksen toimintaa taloudellisesti, ota yhteys puheenjohtajaan: Päivi Korolainen, p. 0440 273 708, iisalmi@pelastakaalapset.net.

Ajankohtaista

Tulevat tapahtumat


Pelastakaa Lapset -logo.

Yhdistyksemme on Pelastakaa Lapset ry:n jäsenyhdistys

Pelastakaa Lapset on maailman johtava sitoutumaton lapsijärjestö ja lastensuojelun ammattilainen. Turvaamme jokaisen lapsen oikeuden elämään, suojeluun, oppimiseen ja osallisuuteen Suomessa ja maailmalla. Meillä on yli sadan vuoden kokemus lapsen oikeuksien edistämisestä. Tuomme lapset ja aikuiset yhteen rakentamaan pysyvästi parempaa tulevaisuutta. Koska lasten tulevaisuus alkaa nyt.