Lapsia hymyilee vierekkäin.

Huittisten Pelastakaa Lapset ry

Tuemme paikkakuntamme lapsia, nuoria ja vähävaraisia lapsiperheitä eri tavoin. Tule toimimaan kanssamme lasten hyväksi! 

Tule mukaan toimintaamme

Huittisten Pelastakaa Lapset ry on 1997 perustettu avoin järjestö, jossa toimimme vapaaehtoisvoimin Huittisten alueella lasten ja nuorten hyväksi. Jäsenyys Pelastakaa Lapset ry:ssä on kannanotto lasten oikeuksien puolesta. Haluamme vaikuttaa omalla toiminnallamme ja parantaa lasten oikeuksien toteutumista. Kohdistamme apumme heikoimmassa osassa oleviin esimerkiksi tarjoten taloudellista tai aineellista tukea.

Toimintamme yksi näkyvimmistä muodoista on kaksi kertaa vuodessa järjestettävä kirppistapahtuma. Tästä ja monesta muusta saat tietoa ajantasaisesti esimerkiksi yhdistyksemme Facebook- tai Instagram-sivuilta.

Myös sinä voit olla mukana vapaaehtoistyössämme liittymällä jäseneksi tai tukea toimintaamme!

Nainen lattialla istumassa lasten kanssa.
Jäsenyys

Tule mukaan!

Jokaisella on mahdollisuus toimia lasten puolesta!

Pelastakaa Lasten jäsenenä olet mukana auttamassa ja tukemassa lähialueesi lapsia ja nuoria. Voit halutessasi toimia myös vapaaehtoisena yhdistyksessämme.

Lapsi jalkapallo kainalossa.
Tuki

Hae tukea lapselle

Tuemme alle 18-vuotiaiden lasten harrastamista ja nuorten koulunkäyntiä. Tukea myönnetään tarveharkintaisesti ja käytettävissä olevien avustusvarojen puitteissa.

Ota yhteyttä

Huittisten Pelastakaa Lapset ry

huittinen@pelastakaalapset.net

Puheenjohtaja Maria Kankaanranta

Varapuheenjohtaja Laura Salorinne

Sihteeri Paula Järvi

Yhdistyksemme toimii vapaaehtoispohjalta ja yhteydenottoihin ei aina pystytä vastaamaan nopeasti.

Huomioithan, että yhdistys ei tee sosiaalityötä. Mikäli asiasi on ammatillinen tai koskee lomakoti- ja tukiperhetoimintaa, tukihenkilö- ja sporttikummitoimintaa, kotimaista adoptiota, perhehoitotoimintaa tai asiantuntijapalveluita, otathan yhteyttä Pelastakaa Lapset ry:n Länsi-Suomen aluetoimistoon: puh. 010 843 5140.

Ajankohtaista

Tulevat tapahtumat

Logo lista.
Huittinen Kokous

Syyskokous – tulossa

Tapahtuman kuvaus


Pelastakaa Lapset -logo.

Yhdistyksemme on Pelastakaa Lapset ry:n jäsenyhdistys

Pelastakaa Lapset on maailman johtava sitoutumaton lapsijärjestö ja lastensuojelun ammattilainen. Turvaamme jokaisen lapsen oikeuden elämään, suojeluun, oppimiseen ja osallisuuteen Suomessa ja maailmalla. Meillä on yli sadan vuoden kokemus lapsen oikeuksien edistämisestä. Tuomme lapset ja aikuiset yhteen rakentamaan pysyvästi parempaa tulevaisuutta. Koska lasten tulevaisuus alkaa nyt.