Tule mukaan!

Nainen lattialla istumassa lasten kanssa.

Tule rohkeasti mukaan paikallisyhdistyksemme toimintaan! Jäsenyys ei kuitenkaan sido eikä velvoita mihinkään, jo jäsenmaksun maksamalla autat meitä edistämään Huittisten ja lähikuntien lasten ja nuorten hyvinvointia.

Pelastakaa Lasten jäsenenä olet mukana auttamassa ja tukemassa lähialueesi lapsia ja nuoria. Samalla olet osa maailman suurinta, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumatonta järjestöä, joka edistää lapsen oikeuksien toteutumista yli 120 maassa.

Jäsenenä voit osallistua ja vaikuttaa paikallisyhdistyksen toiminnassa ja halutessasi voit toimia myös vapaaehtoisena yhdistyksessä. Järjestämme toimintaa, tapahtumia, tuemme harrastamista ja opiskelua sekä pidämme lasten puolia yhdessä. Jäsenmaksulla tuet paikallisyhdistyksemme ja koko järjestön toimintaa.

Jäsenetuna saat Pelastakaa Lapset -lehden neljästi vuodessa. Lisäksi jäsenemme saavat jäsentiedotusta sähköpostiin. Voit seurata viestintää myös somessa ja yhdistyksen nettisivuilla tai kysy lisää paikallisyhdistyksen luottamushenkilöiltä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Tule mukaan hallitukseen

Oletko aktiivinen ja kiinnostunut edistämään lapsen oikeuksien toteutumista? Haluatko olla tukemassa paikallisia ja lähialueiden heikompiosaisia lapsia, nuoria ja lapsiperheitä?

Tule mukaan Huittisten Pelastakaa Lapset -paikallisyhdistyksen toimintaan! Etsimme hallitukseen lisää jäseniä. Meitä on koossa tosi mukava porukka, johon on helppo tulla mukaan.

PeLan paikallisyhdistyksessä työskentelystä saa hyvän mielen – kun pystyy auttamaan avun tarpeessa olevia. On todella mahtava tunne kun voi olla mukana auttamassa oikeaan aikaan. Tämän hahmottaa kunnolla vasta kun sen pääsee konkreettisesti kokemaan. Lisäksi yhdistystoiminnassa tutustuu ja ystävystyy tosi hyviin tyyppeihin. 

Tapahtumia järjestettäessä on ihan konkreettisella tasolla kiva nähdä lasten ilo tapahtumissa. Itsellekin niistä saa hyvän mielen kun on ollut osana mahdollistamassa perheille ja lapsille mukavaa yhteistä tekemistä. 

Hallituksessa voi toimia oman kiinnostuksen ja elämäntilanteen mukaisesti. Yhdistystoiminta tulee nopeasti tutuksi, jos se on uutta. Kokouksia on muutaman kerran vuodessa, ei edes joka kuukausi. Ajankohtaisista asioista viestittelemme kokouksien välissä.

Kaikki kiinnostuneet ja aktiiviset rohkeasti mukaan!

Liity jäseneksi

Voit liittyä jäseneksi verkossa järjestön sivuilla tai ottamalla yhteyttä paikallisyhdistykseemme. Verkossa liittyessä maksat samalla kuluvan vuoden jäsenmaksun.