Lapset vierekkäin nauramassa.

Porin Pelastakaa Lapset ry

Tuemme paikkakuntamme lapsia, nuoria ja vähävaraisia lapsiperheitä eri tavoin. Tule toimimaan kanssamme lasten hyväksi! 

Tule mukaan edistämään lasten ja nuorten hyvinvointia

Porin Pelastakaa Lapset tukee lukiossa ja ammattioppilaitoksissa opiskelevia porilaisia nuoria Eväitä elämälle -oppikirjaohjelmalla. Yhdistyksemme rahoittaa noin 40 nuoren oppikirjahankinnat. Myönnämme myös stipendejä koulunsa päättäville nuorille. Lapsiperheiden tukeminen on vakiintunut osa vapaaehtoistyötämme ja erityisesti tukemme kohteena on kummipoikamme Porissa ja kummityttömme Intiassa. Yhdistyksessämme toimii neljä eri ryhmää, jotka kokoontuvat säännöllisesti. Järjestämme mm. lastenjuhlia, muotinäytöksiä, arpajaisia sekä lounas- ja esitelmätilaisuuksia ja keräämme varoja lasten auttamistyöhömme.

Nainen lasten kanssa istumassa lattialla.
Jäsenyys

Tule mukaan!

Jokaisella on mahdollisuus toimia lasten puolesta!

Pelastakaa Lasten jäsenenä olet mukana auttamassa ja tukemassa lähialueesi lapsia ja nuoria. Voit halutessasi toimia myös vapaaehtoisena yhdistyksessämme.

Lapsi jalkapallo kainalossa ulkona.
Tuki

Hae tukea lapselle

Tuemme alle 18-vuotiaiden lasten harrastamista ja nuorten koulunkäyntiä. Tukea myönnetään tarveharkintaisesti ja käytettävissä olevien avustusvarojen puitteissa.

Ota yhteyttä

Porin Pelastakaa Lapset ry

pori@pelastakaalapset.net

Yhdistyksemme toimii vapaaehtoispohjalta ja yhteydenottoihin ei aina pystytä vastaamaan nopeasti.

Huomioithan, että yhdistys ei tee sosiaalityötä. Mikäli asiasi on ammatillinen tai koskee lomakoti- ja tukiperhetoimintaa, tukihenkilö- ja sporttikummitoimintaa, kotimaista adoptiota, perhehoitotoimintaa tai asiantuntijapalveluita, otathan yhteyttä Pelastakaa Lapset ry:n Länsi-Suomen aluetoimistoon: puh. 010 843 5140.

Tue toimintaamme

Yhdistyksen tilinumero: FI4957008140050621

Ajankohtaista

Uutiset 12.10.2023

Äänestä Vuoden lapsellinen tekoa Porissa

”Kui hianoo et meil valitaa tällane tääl Porissaki!” MIKÄ ON PORIN VUODEN 2023 LAPSELLINEN TEKO? Lapsen oikeuksien viikkoa vietetään 20.–26.11.2023 teemalla Lapsella on oikeus hyvinvointiin.Porin Pelastakaa Lapset myöntää Lapsen oikeuksien viikolla Vuoden lapsellinen teko -palkinnon lapsen oikeuksia edistäneelle henkilölle, ryhmälle, yhteisölle tai toiminnalle. Diplomi myönnetään paikalliselle henkilölle, ryhmälle, yhteisölle tai toiminnalle, joka edistää paikallisesti:Lapsen oikeuksiaLasten…

Tulevat tapahtumat

Satakunnan yhteisökeskus Otava Taivas-luentosali, Otavankatu 5A, 2. kerros Kokous

Syyskokous – tulossa


Pelastakaa Lapset logo.

Yhdistyksemme on Pelastakaa Lapset ry:n jäsenyhdistys

Pelastakaa Lapset on maailman johtava sitoutumaton lapsijärjestö ja lastensuojelun ammattilainen. Turvaamme jokaisen lapsen oikeuden elämään, suojeluun, oppimiseen ja osallisuuteen Suomessa ja maailmalla. Meillä on yli sadan vuoden kokemus lapsen oikeuksien edistämisestä. Tuomme lapset ja aikuiset yhteen rakentamaan pysyvästi parempaa tulevaisuutta. Koska lasten tulevaisuus alkaa nyt.