Lapset vierekkäin nauramassa.

Porin Pelastakaa Lapset ry

Tuemme paikkakuntamme lapsia, nuoria ja vähävaraisia lapsiperheitä eri tavoin. Tule toimimaan kanssamme lasten hyväksi! 

Tule mukaan edistämään lasten ja nuorten hyvinvointia!

Porin Pelastakaa Lapset ry tukee lasten ja nuorten hyvinvointia Porin, Ulvilan ja Merikarvian alueilla. Tuemme taloudellisesti vähävaraisten lasten harrastamista sekä toisella asteella opiskelevia porilaisia nuoria Eväitä elämälle -ohjelmamme kautta. Lisäksi järjestämme tapahtumia ja koulutuksia. Toimimme vapaaehtoisvoimin.

Ajankohtaista ja tulevia tapahtumia

Uutiset 13.5.2024

PeLa-ilta, aiheena Ratkaisuja lapsiperheköyhyyteen 28.5.2024

Tule Sinäkin PELA-ILTAAN! Kevään toinen PeLa-ilta toteutetaan tiistaina 28.5.2024 klo 17.30-19 Porissa, aiheena tällä kertaa RATKAISUJA LAPSIPERHEKÖYHYYTEEN. Tule vapaasti kuulemaan ajankohtaista illan teemasta ja keskustelemaan ratkaisuehdotuksista. Ohjelmassa pieni alustus aiheeseen, vapaata keskustelua sekä yhteistä iltapalaa. Sinun ei tarvitse olla Pelastakaa Lapset ry:n jäsen osallistuaksesi. Ilta on ehkä enemmän aikuisten kuin lasten mieleen mutta lapsetkin ovat…

Uutiset 13.5.2024

Hakemusten käsitteleminen kesätauolla 13.5.2024 – 7.8.2024

Huom! Tukihakemusten käsitteleminen on kesätauolla 13.5.2024 – 7.8.2024. Tänä aikana voi lähettää hakemuksia osoitteeseen pori@pelastakaalapset.net mutta niitä ei käsitellä tauon aikana.

Uutiset 13.5.2024

Hallitus kokoontui 13.5.

Tänään on PeLa-päivä! Postilaatikkoon tipahti PeLa-lehti (jossa muuten sivulla 10 meidän kokkailukurssista pieni juttu) ja heti perään päästiin hallituksen kokoukseen vaihtamaan kuulumiset ja käsittelemään avustushakemukset.

Uutiset 13.5.2024

Lasten turvallinen Eurooppa -eurovaalipaneeli 27.5.

Pelastakaa Lapset järjestää maanantaina 27.5. klo 10–12 Sofia Helsingin tiloissa eurovaalipaneelin. Tapahtuma striimataan suorana Pelastakaa Lasten YouTube-kanavalle.   Milloin? 27.5. klo 10–12  Missä? Sofia Helsinki, Sofiankatu 4 C 00170 Helsinki & Pelastakaa Lasten YouTube-kanava.  Paneelin aiheita ovat muun muassa ratkaisujen etsiminen lapsiperheköyhyyteen, lapsen oikeudet digitaalisissa ympäristöissä, paossa olevat ja turvaa hakevat lapset, EU:n kehitysyhteistyön ja humanitaarisen avun…

Ikoni kirja.
Uutiset 6.5.2024

Jäsenkirje / toukokuu -24

Tutustu Porin Pelastakaa Lapset ry:n toukokuun jäsenkirjeeseen! Kirjeessä ajankohtaisia asioita, tietoa tekemisistämme sekä tulevien tapahtumien mainoksia.

Uutiset 25.4.2024

Tule Sinäkin PELA-ILTAAN! ❤

Kevään toinen PeLa-ilta toteutetaan tiistaina 28.5.2024 klo 17.30-19 Porissa, aiheena tällä kertaa RATKAISUJA LAPSIPERHEKÖYHYYTEEN. Tule vapaasti kuulemaan ajankohtaista illan teemasta ja keskustelemaan ratkaisuehdotuksista. Ohjelmassa pieni alustus aiheeseen, vapaata keskustelua sekä yhteistä iltapalaa. Sinun ei tarvitse olla Pelastakaa Lapset ry:n jäsen osallistuaksesi. Ilta on ehkä enemmän aikuisten kuin lasten mieleen mutta lapsetkin ovat tottakai tervetulleita –…

Nainen lasten kanssa istumassa lattialla.

Liity jäseneksi

Jokaisella on mahdollisuus toimia lasten puolesta!

Pelastakaa Lasten jäsenenä olet mukana auttamassa ja tukemassa lähialueesi lapsia ja nuoria. Voit halutessasi toimia myös vapaaehtoisena yhdistyksessämme.

Lapsi jalkapallo kainalossa ulkona.

Hae tukea lapselle

Tuemme alle 18-vuotiaiden lasten harrastamista ja nuorten koulunkäyntiä. Tukea myönnetään tarveharkintaisesti ja käytettävissä olevien avustusvarojen puitteissa.

Ota meihin yhteyttä!

Porin Pelastakaa Lapset ry, sähköposti: pori@pelastakaalapset.net

Puhelinnumero: 041 314 8658. Lähetä soittopyyntö viestillä, soitamme sinulle mahdollisimman pian takaisin.

Yhdistyksemme toimii vapaaehtoispohjalta, huomioithan tämän. Yhteydenottoihin ei aina pystytä vastaamaan hetimmiten mutta vastaamme mahdollisimman nopeasti. Yhdistyksen puheenjohtajana toimii Minka Leino-Holm ja sihteerinä Sinikka Sillanpää. Tavoitat toimijat yhdistyksen sähköpostista.

Huomaathan, että yhdistys ei tee sosiaalityötä. Mikäli asiasi on ammatillinen tai koskee lomakoti- ja tukiperhetoimintaa, tukihenkilö- ja sporttikummitoimintaa, kotimaista adoptiota, perhehoitotoimintaa tai asiantuntijapalveluita, otathan yhteyttä Pelastakaa Lapset ry:n Länsi-Suomen aluetoimistoon: puh. 010 843 5140.

Päivitämme ahkerasti Porin Pelastakaa Lasten Facebook- ja Instagram-sivuja. Suosittelemme seuraamaan toimintaamme sosiaalisessa mediassa! Sinun ei tarvitse olla rekisteröitynyt Facebookin tai Instagramin käyttäjä nähdäksesi sisältöämme sosiaalisessa mediassa.Pelastakaa Lapset logo.

Yhdistyksemme on Pelastakaa Lapset ry:n jäsenyhdistys

Pelastakaa Lapset on maailman johtava sitoutumaton lapsijärjestö ja lastensuojelun ammattilainen. Turvaamme jokaisen lapsen oikeuden elämään, suojeluun, oppimiseen ja osallisuuteen Suomessa ja maailmalla. Meillä on yli sadan vuoden kokemus lapsen oikeuksien edistämisestä. Tuomme lapset ja aikuiset yhteen rakentamaan pysyvästi parempaa tulevaisuutta. Koska lasten tulevaisuus alkaa nyt.