Lapset vierekkäin nauramassa.

Lopen Pelastakaa Lapset ry

Tuemme paikkakuntamme lapsia, nuoria ja vähävaraisia lapsiperheitä eri tavoin. Tule toimimaan kanssamme lasten hyväksi! 

Tule mukaan toimimaan lasten ja lapsiperheiden hyvinvoinnin lisäämiseksi 

Lopen Pelastakaa Lapset ry on perustettu vuonna 1967. Vapaaehtoistyömme tarkoitus on lisätä lasten arvostusta ja kunnioitusta sekä auttaa vaikeissa olosuhteissa eläviä lapsia, nuoria ja heidän perheitään.

Olemme mukana Pelastakaa Lapset ry:n valtakunnallisessa Eväitä Elämälle -ohjelmassa. Avustamme resurssiemme puitteissa loppilaisten vähävaraisten perheiden lapsia antamalla heille oppimateriaalitukea toisen asteen opintojen suorittamiseen ja tukemalla harrastuksia.

Keräämme avustusvaroja osallistumalla toritapahtumiin Lopella myymällä muurinpohjalettuja, kahvia ja pullaa, arpajaisilla, myyjäisillä ja kahvituksilla. Kannustamme lapsia ja nuoria koulunkäyntiin jakamalla stipendejä koulunsa päättäville 9-luokkalaisille ja uusille ylioppilaille. Meidän kauttamme voit auttaa lapsia lähialueilla ja kansainvälisillä kriisialueilla. Olemme mukana Intian kummilapsitoiminnassa.

Yhdistyksessämme on n. 60 jäsentä. Tule Sinäkin mukaan pieneen, iloiseen ja toimivaan joukkoomme. Liittymällä yhdistyksemme jäseneksi olet tukemassa vapaaehtoistyötämme. Rahallisen tuen lisäksi toiminta tarvitsee toimijoita tekemään tätä hyvää vapaaehtoistyötä lastemme, nuortemme ja heidän perheidensä hyväksi. Tule mukaan, saat hyvää mieltä ja auttamisen iloa!

Nainen lasten kanssa istumassa lattialla.
Jäsenyys

Tule mukaan!

Jokaisella on mahdollisuus toimia lasten puolesta!

Pelastakaa Lasten jäsenenä olet mukana auttamassa ja tukemassa lähialueesi lapsia ja nuoria. Voit halutessasi toimia myös vapaaehtoisena yhdistyksessämme.

Lapsi jalkapallo kainalossa ulkona.
Tuki

Hae tukea lapselle

Tuemme alle 18-vuotiaiden lasten harrastamista ja nuorten koulunkäyntiä. Tukea myönnetään tarveharkintaisesti ja käytettävissä olevien avustusvarojen puitteissa.

Ota yhteyttä

Lopen Pelastakaa Lapset ry

loppi@pelastakaalapset.net

Puheenjohtaja Anitta Mäkelä

Sihteeri Kati Ankkuri

Yhdistyksemme toimii vapaaehtoispohjalta ja yhteydenottoihin ei aina pystytä vastaamaan nopeasti.

Huomioithan, että yhdistys ei tee sosiaalityötä. Mikäli asiasi on ammatillinen tai koskee lomakoti- ja tukiperhetoimintaa, tukihenkilö- ja sporttikummitoimintaa, kotimaista adoptiota, perhehoitotoimintaa tai asiantuntijapalveluita, otathan yhteyttä Pelastakaa Lapset ry:n Länsi-Suomen aluetoimistoon: Puh. 010 843 5140.

Ajankohtaista

Tulevat tapahtumat


Pelastakaa Lapset logo.

Yhdistyksemme on Pelastakaa Lapset ry:n jäsenyhdistys

Pelastakaa Lapset on maailman johtava sitoutumaton lapsijärjestö ja lastensuojelun ammattilainen. Turvaamme jokaisen lapsen oikeuden elämään, suojeluun, oppimiseen ja osallisuuteen Suomessa ja maailmalla. Meillä on yli sadan vuoden kokemus lapsen oikeuksien edistämisestä. Tuomme lapset ja aikuiset yhteen rakentamaan pysyvästi parempaa tulevaisuutta. Koska lasten tulevaisuus alkaa nyt.